simbatesba

en masks memoarer

1year2months

Publicerad 2011-10-31 21:54:21 i Simbatesba,

Hej hej alla där ute! jag bloggar trögare än en snigel ja ja ja ja vet. senaste veckan var chill, inte mycket i skolan (vad jag minns?), lagom med träning och några godisdagar och en del ont i magen (den delen av månaden, därav godiset med) och en trevlig grad mys med min sötnos. idag höll jag en länge fruktad finskapresentation, o de gick helt okej faktist! sedan blev det kaffe som belöning hos min lilla snigelvalp (NESPRESSO<3) och sedan blev det träning på esport. spinning + body attack, feels good och kändes behövlig efter en helg av frosseri. okej kanske inte frosseri, men pastaintaget var högt.
Hela veckoslutet var ja mega stressad för min presentation + ett ordförhör som jag borde ha haft idag men som till all min lycka blev flyttat till torsdagen, phew.. men på fredagen blir det prov igen. skolan kommer döda mig sakta men säkert, i promise. anyways så ska ja gå o läsa på gegga nu, nati hejdå =))
(ps, rubriken säger va de e fö dag imoron =))))))<3)


across the stars

Publicerad 2011-10-24 21:54:50 i Simbatesba,

Hej alla små sniglar! idag har jag kört bil för första gången, och det var awesome! fick världens endorfinkick =D vs var nice, på lördagen firade vi fina Jenny hos Julia (GRATTIS ÄNNU JENNY O TACK JULIA!!) och på söndagen umgicks jag med min sötnos och hans färldrar i stan. Lagom chill darrasöndag altså (kan inte ljuga om att det blev en hel del på lördan....hhehe). Skolan idag var skolig, hade en trevlig håltimme med snulia och efter skola+bilskola tittade jag in hos sötnos och efter det blev det middag och träning! damn jag har saknat min body attack. Och Siina med =) och på tal om inget, mina Shweizbilder har infunnit sig! det kommer mera en annan dag dock :)! men enjoy och nati!

FRIDAY IM IN LOVE

Publicerad 2011-10-21 19:10:55 i Simbatesba,

förlåt att jag är lite trög med mina schweizbilder!!! det är lite tekniska problem så att säga.. =))
annors, det e mega nice att det är fredag och jag får sova.. igår var jag och tränade med fina stina, det var mega trevlit att se henne igen o gossipera och sånt. idag kände jag igen mig ganska sjuk (har varit sjuk hela veckan) så det blev ingen träning för idag. har slöat med pirkka och kollat på big bang theory, lätt roligaste tv-serien, och just åt jag en fantastisk pastamiddag med både pasta och parmesanost direkt från milano och mammas köttsås♥
nu skall jag och älskling på heliga godisuppköp (älskar fredagar.) och sen blir det film och mera mys. ciaooooo =)

hemma och sjuk

Publicerad 2011-10-18 16:00:25 i Simbatesba,

hejsan! på söndan kom jag hem från ett härligt höstlov i Schweiz! jag skall visa bilder och skriva om det så snart jag får en sladd till kameran jag hade med mig. jag hade mega skoj ivarjefall^^ väl hemma igen så blev genast flunssig, väldigt överraskande, och idag kom jag hem efter halva skoldagen redan. har läst och tittat på twilight filmer (min bok- och filmsmak kanske är en aning enformig..hehe) och tänkte strax baka litegrann, jag är ganska sugen på semlor. ciao=)
och sötnos kom via här ♥

someone like you

Publicerad 2011-10-10 20:16:21 i Simbatesba,

Ciaoo=) Idag började en ny period i skolan och hittills har den verkat trevlig, skönt med nya ämnen för jag blev väldigt trött på de jag hade i förra perioden. Efter skolan var jag hemma och på date med endast mig själv och Edward Cullen....okej jag läser Twilight-böckerna igen, jag jag kan inte hjälpa att jag älskar dem...hehe. Sen tankade jag med ett rejält mellanmål och stack till ec på en trevlig Zumbatimme och sedan body attack. Så nu är jag ganska död i mina muskler..=))) but it's verrrii naajs jees. OCH PÅ ONSDAG mina gubbar och tanter så flyger jag iväg till Schweiz =))))) ♥♥♥
flygplan<3 bild från vintern
och dagens droglåtKLICKA!!! den har varit på repeat många fler gånger än jag kommer ihåg.

5.Tell us your three favorite colors.

Publicerad 2011-10-10 16:04:35 i 30 day challenge autumn 2011,

blått i de flesta tänkbara nyanser (ljus, mörk, turkos, marin, preussisk, petroleum och vad de nu sen heter resten). blått är min favoritfärg att klä mig i och blåa pojkögon är något av det finaste jag vet. ibland när jag lyssnar på musik föreställer jag mig den i olika färger eller mönster, och när jag minns en låt kan den ha en speciell färg, och ''blåa'' låtarna är ofta mina favoritlåtar.
olika nyanser av rött eller violett, jag älskar att måla domhär färgerna men jag klär mig inte i dem särskilt ofta. solnedgångar är finast i dessa färger.
sedan är svart och vitt mina favoritfärger (+blått) de färger jag klär mig mest i, men de är inte så färggranna. senapsgul är den fulaste jag vet.

living for the weekend

Publicerad 2011-10-09 18:01:19 i Simbatesba,

hej alla små sniglar där ute. hurdan weekend har ni då haft?=)) min fredag började med trevlig body balance timme på ec, sedan fick vi i skolan våra resultat från provveckan. det gick si och så, men helt okej. efter skolan, en fyra tiden börja star wars marathonet hos pirkka vilket innebar typ 15 timmar av att titta på star wars. jag var dock inte där största delen av tiden för jag barnvaktade hos en familj och kom hem till pirkka så sent som klockan två men vi kom nog i säng väldigt mycket senare...
på lördan var vi därför ganska trötta o tog de lungt mesta delen av dan men vi for snabbt via galna dagar och på kvällen var det suskis 18års födis med gossip girl tema, very niiiccee^^
Bild stulen från fbbbbb
och idag hade vi skön söndagsmoron hos sötnos (sov där igen) och efter mycket latande for jag på en body combat på ec och han på en lenkki. såå de e vad som har hänt på sistone, hoppas ni har haft det skoj=)

hejhejhej!

Publicerad 2011-10-06 17:37:08 i Simbatesba,

idag skrev jag äntligen(!!!!!!!!!) mitt sista prov och sen dess har jag mest bara sluiba o int gjort så mycket. jag shoppade ett par coola skor och örhängen, jag kan visa dem senare, och sen har jag relaxat med min snigelsötnos och läst lite bok. och sovmorgon imoron, woohooo =) strax skall jag till ec för lite träning, och det skall bli skönt att komma hem utan att behöva stressläsa på något prov. toodaloo =)

goodbye yellow brick road

Publicerad 2011-10-05 22:01:56 i Simbatesba,

hej hej alla. jag skall producera en skojig lista på vad som händer för tillfället, jag orkar inte skriva en löpande text.
- idag hade jag hälsokundskapsprov och det gick si och så
- solen sken!!<3
- på kvällen var jag på body combat. mina muskler har ont
- jag var med pirkka på galna dagar, där var det mycket galet och jag köpte en en appelsin och två cdn,
den av kent (den e lite äldre från 1995 and me like like) och good bye yellow brick road av elton john.
- imorgon har jag engelskaprov.....lame
- men sen är jag klar med mina prov!
- om exakt en vecka blir det skojiga saker =)))))))))))))))

ironheart

Publicerad 2011-10-04 18:54:17 i Simbatesba,

Hej alla! tyskan igår gick helt okej tycker jag, eller de hoppas ja ivarjefall. efter skolan var jag hos sötnos och nörda mig och fixade med mitt religionsföredrag som jag sedan hadde idag i morse, och sedan var jag på en mega nice zumbatimme. ja har helt glömt hu kivoga dom e =)) och idag var det som sagt föredrag på morgonen, om terrorism som etiskt problem, och efter det spelade vi finalmatcherna för skolans fotbollsturnering i tölö. det gick helt fint och vi fick brons! jag var målvakt men de gick helt bra faktist att vara det, fast min vrickade eller stukade vrist känns värre än nånsin. thanks futis.. efter det åt jag middag hemma hos sötnos, pasta pesto aj aj kolhydrater, och nu har jag läst på HK provet som jag har imorgon och strax skall jag med Stina till ec. ha de bra alla sniglar där ute! =)

..hej

Publicerad 2011-10-03 09:26:10 i Simbatesba,

whats uuup stalkers. jag är relativt trött idag, eller okej jag sov kanske runt åtta timmar. men vad fan, jag var på body combat igår och när jag kom hem var jag så slut att ja nästan somna i duschen och när sötnos kom på besök så halvsov jag redan nästan. MEN, när jag påriktit skulle gå o sova typ lite efter elva fick jag påriktit int sömn förrän ungefär tvåtiden. min skalle var hu pigg som helst, altså vafaaaan.. o min kropp va helt söndig efter träningen så jag borde nog ha behövt ordentligt me sömn. fast ja kunde nog sova i morse för jag börjar först halv ett men jag borde ännu stressläsa på tyskaprovet. nåja det går nu som det går. hejsvej :)
gammal bild

sunday

Publicerad 2011-10-02 14:13:11 i Simbatesba,

hellooooo. gårdagen i narnia var totalt awesome! idag är jag dock lite trött och har ont i magen och huvudet och försöker tvinga in 10000000 ord på tyska in i skallen på mig, det går sådär. jag år mega awesome scones till morgonmål (bakade i muffinsformar för vårt bakplåtspapper var slut, men det fungerade helt fint) och nu börjar jag bli på träningshumör efter att ha suttit inne och möglat så länge. så jag tror det blir ec snaaaaart. toodalooo =)
lumberjack tema, rutiga skjortor o hängslar ftw! igår hos pakster altså.

dip dye

Publicerad 2011-10-02 12:53:43 i fina saker,

i smyg beundrar jag sådant hår, men eftersom det knappast är socialt acceptabelt låter jag bli att utföra sånt på mig själv
okej sista bilden är lite extrem...men ganska cool:)))

lite lånat, ''30 day challenge autumn 2011''

Publicerad 2011-10-01 13:51:28 i 30 day challenge autumn 2011,

1.Your middle name, and how you feel about it.
2.Talk about your piercings or tattoos, if you have any.
3.Your favorite television program.
4.Write about your closest friend(s).
5.Tell us your three favorite colors.
6.Your favorite season, and why.
7.How you came across tumblr, and how your life has changed since joining.
8.Are you a fitness guru or a couch potato? Talk about your exercise habits.
9.Favorite song at the moment.
10.Talk about your pets, or the pets you would like to have.
11.Your top three favorite bands.
12.Your thoughts or opinions about Harry Potter.
13.Your thoughts or opinions about Mean Girls.
14.Do you have siblings? Talk about them, or talk about what it’s like to be an only child.
15.Tell us your favorite junk food.
16.Your favorite Disney Princess movie.
17.Your thoughts on Ugg boots.
18.Do you drink soda more often than milk?
19.The initials of your crushes.
20.Do you wear glasses? If so, what are they for?
21.Your favorite subject to study.
22.Do you play a sport? Tell us about it. If not, talk about a different hobby you may have.
23.Your opinions on Lady Gaga.
24.Tell us about the last movie you saw in theatres.
25.Tell us about the last book you read (for leisure or for school).
26.Name one place you would love to visit one day.
27.List your three favorite girls names, three favorite boys names, and your three favorite names for a pet.
28.Your first celebrity crush.
29.Your opinions on the television show Glee.
30.Take a picture of yourself right now and post it, or post the most recent picture you can find.

jag är så duktig på bloggtorka så jag tänkte göra en sånhän skojig grej! fun yeees

Solig lördag =)=)=)

Publicerad 2011-10-01 13:39:52 i fina saker,

Hejsan =) hur står det till? jag mår prima, solen skiner och huset är tomt denna weekend och allt är trevligt och fint. fredagen blev mysig filmstund med sötnos (nyaste big bang theory avsnitte o star wars fyran + youghurtgodis) och det var väldigt lungt och trevligt=) denna morgon började med body attack timme på ec och nu försöker jag tröga mej igenom allt som kommer till tyskaprovet..fun. men endå. lördag<3333
en dålig kvalité bild på min skolbild som blev riktit bra:)
och min lovee David Guetta – Titanium (feat. Sia) <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela