simbatesba

en masks memoarer

lande.

Publicerad 2011-07-30 21:09:56 i Simbatesba,

lite uppdatering, det finns väldigt mycket kantareller här, faktiskt massor. o grannens hund rymmer fortsättningsvis till vår gård, men det e skoj för den e så söööt (svart galen labrador, naaaaaaws). men imorgon kommer jag hem till esbo om nu nån e där feel free att meddela om nån vill göra något, jeda e väldigt dött.... tills vidare, hejdå=)
and i miss youuuuuu=) p =)♥

hejsvej (och ny header)

Publicerad 2011-07-29 16:55:38 i Simbatesba,

chaaaaaaaa.
skall ti lande nu alldeles stax, halleluja...or not, men som tur kommer vi hem igen på söndan. igår firades sara då hon fyllde femfon och vi var ute och åt på restaurang och sånt. det har annors varit två ganska händelselösa dagar med dåligt väder så jag hoppas att det blir soligt på lande så kan jag ivarjefall sola :) har äntligen blivit såpass frisk att jag kan träna igen!!de e braaa. jag känner mig som en flodhäst.. anyway så skall vi sätta oss i bilen och åka nu, hejdåå. jag har nya örhängen oxå:

up!

Publicerad 2011-07-26 19:46:54 i Simbatesba,

Hejsan =) ja tror att jag äntligen håller på att friskna till, hoppas det ivarjefall för jag har varit rätt pigg idag :) idag for min älskling till Schweiz, så på förmiddagen sade vi hejdå o ja vet att ja kommer sakna honom massor men that's life, han kommer ha rolit=) imorgon åker han till Kos och det är jag bara pyttelite avundssjuk på...hum=)) och etta stack till thailand, ha så skojigt där gumman (om du läser detta=)). Resten av dagen har jag tråkat hemma med sara (lillasyster) och vi var nu på kvällen och hyrde filmen Up! som jag varmt rekommenderar, den är väldigt skojig^^ imorgon blir det mera film med syrran:)
snigelkottar

-.-

Publicerad 2011-07-25 13:56:29 i Simbatesba,

jag vill inte vara sjuk =((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

hold me closer, tiny dancer

Publicerad 2011-07-24 20:38:23 i Simbatesba,

tiny dancer i rubriken igen jag vet, men det är en väldigt väldigt fin sång =)

hejsvej:) är fortfarande sjuk idag, och har feber ännu.. så ma&pa lämnade mig inte kvar på lande då de måste komma upp idag för att börja jobba, utan jag fick komma med så im back im jeda now. fast det är ganska tråkigt att vara sjuk, och det blir läkaren igen imorgon. mega skoj. men kanske ja får se sweetheart :)
bild från igår

carry you come

Publicerad 2011-07-23 14:29:34 i Simbatesba,

ups, ursäkta, dethär sku komam igår. åska ftw
haloj =) idag är jag lite friskare (stämde INTE, fick megahög feber sen) , och lånade min farbrors kamera för att få lite sommarbilder (då min är sönder :c ) och jaaaa. annors händer inte mycket här. slänger in några av bilderna här=)
kusins katt
kusin själv
kantareller
hej=))))))))))))
min vän =)
jävligt krossade tomater etc.

hej

Publicerad 2011-07-22 19:31:28 i Simbatesba,

usch de e mitt i sommarn o ja har feber. o jag har int hört någo av sweetheart o ja har otrevliga feberdrömmar. =((((( ja orkar iiint

sommarenekort

Publicerad 2011-07-20 17:43:41 i Simbatesba,

hejsvej =) säger bara kort vad jag har sysslat med på sistone:

=) sweetheart kom hit till lande och det var väldigt mysigt,
=) efter några dar här på lande utan sweetheart for jag till stan igen och såg etta,
=) efter det blev det av till björneborg för att bo några dagar hos sweethearts familj som lånade hans mormors hus,
=) vi var även då på pori jazz och var på elton johns konsert!! naaajs!
=) sen som 10måns date var jag o sweetheart på Harry Potter 7 part 2 på måndagen!!!!!!
:c och nu är jag på lande och snart far han till grekland, o jag ser inte honom på över två veckor..
=) men jag lär överleva, och så såg jag julia o jenny igen vilket var väldigt trevligt!
O.o och på måndagen var jag på zumba och sedan gjorde jag muskelträning och igår var jag på något kallat body atack, men tydligen var det ingen bra idé för jag är nu ganska sjuk och har så ont i musklerna att jag inte kan röra mig..hmm. så nu skall jag vila ut mig här på lande. ha det bra alla:)
nu middag. ja skriver mera nångång :)

gitarrmusik

Publicerad 2011-07-05 23:24:31 i musik,

vad jag fick humör på att lyssna på, en kille i min klass som vann skolans talentshow och är ganska sjuk på att spela gitarr =) enjoy =)

hangö och annat

Publicerad 2011-07-05 17:37:35 i Simbatesba,

hej!!!! jag har haft världens kivogaste veckoslut i hangö med regatta och dagen-efter chill hos julia, det var jätte naaaajs! mycket skoj att se allt folk och och vara med om allt från galna taxiresor, ett glas vin för mycket på restaurang, långa fina nattdiskussioner, komma hem efter soluppgång och simma + sola på stekheta klippor,jule är best. när jag väl kom tillbaka från hangö har jag mest chillat med axel o pontus, en kusin o hans skojiga vän, och dom introducerade skins för mig och jag är redan helt fast. skins är bäst =)))) nu är jag hemma i jeda över en natt, och sedan kommer sweetheart ut till lande med oss=) verii naajs=)

här kommer några ganska beskrivande bilder från helgen, tyvärr telefonkamera-kvalité
hejsvej, ha det bra =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela