simbatesba

en masks memoarer

nästsista dan

Publicerad 2012-12-19 23:43:00 i Simbatesba,

i skolan ordentligt före jul o nyår. IIK min engelska essä är inte klaaar..hej jag heter tessa och jag gör ingeting före fem min före deadlinen. idag har jag nästan försovit mig, varit på matta, modda o studdatimme, äti god julmat och pepparkakor och glögg som vår snälla klasslärare bjöd på, fått abikläderna (mycke sköna!!), vari i omena med sara, sen tränat och kuskat litegrann. fin dag, och det mest produktiva var en modda textkompetens. imoron e de 1. sista officiella skolagen i år och 2. SHM!!!! lala gonatt <3

live forever

Publicerad 2012-12-17 19:50:02 i Simbatesba,

hhoohoh
under den senaste tiden har jag tränat med stina, varit flunssig, varit på släktgröt, bakat, jobbat o sånt!

gin tonic

Publicerad 2012-12-08 15:39:44 i Simbatesba,

vad ja cravear denna lördagseftermiddag..ajaj. har tränat nu tidigare på dan, feels good =) aj mina ben. cxen har nytt program som e helt killer, men ja rekomenderar.^^ ja vill ut idag..
(tumblr bild)

desire

Publicerad 2012-12-07 20:49:59 i Simbatesba,

tycker om det där ordet. de passar bra fö de jag känner gentemot endel föremål, platser o personer. hmmhehe.

Insnöad

Publicerad 2012-12-06 13:00:55 i Simbatesba,

Grattis Finland för det första, självständighetsdag e trevligt för det innebär sovmorgon! Och jag sov faktiskt väldigt länge, sköööööönt. Igår mådde jag lite skruttigt så jag träna inte, men på kvällen fick jag lite trevligt besök och vi drack glögg och åt pepparkakor. Jag har hysteriskt bakat pepparkakor så det var trevligt att dom gick åt litegrann:))
På tisdagen var jenjen o jag på äventyr: först ti studiemässan i stan och bekanta oss med en miljard högskolor o universitet, både finska o svenskspråkiga samt utländska, sedan på sushi lunch i Klovis Hankosushi o sen hälsa på joner på sjukhuset. Mår ännu lite råddigt idag så de blir nog inge träna eller annat skoj, men kanske imoron. hajdåååå

Let the sky fall

Publicerad 2012-12-01 15:15:43 i Simbatesba,

and then it also fell
 
jag är kär i denhär låten nu! Den är så tuff. Men jo, äntligen har vi fått ordentligt med snö här^^ just passligt till december:) det var sjukt stormigt igår men smarta tessa körde ändå till skolan, smart drag men som tur överlevde både jag, bilen och eventuella fotgängare. Det har vari en jobbig vecka, men de känns tusen gånger bättre nu på privatfronten. Igår var det ett litet födisfriande, mycket mysigt o trevligt:) Idag har jag o Sara vari i stan och shoppat lite och kollat in den nya bikboken, mycket trevligt att vi fick den hit till Finland med! Nu skall jag försöka maska mej till esport eller ut o röra på mig. Ha en trevlig lördag:) 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela