simbatesba

en masks memoarer

VAPPEN!

Publicerad 2011-04-30 12:48:31 i Simbatesba,

glad regning vapp till alla! jag sticker snart och shoppar, och på kvällen blir det niceeeeeeeeeeeeee.=)
bild från vappen...09? :D när vi var i åttan alltå, haha.
oooooch från 2010, från nian. ännu mera haha, men det var skoj!

saxobeat

Publicerad 2011-04-29 22:26:13 i Simbatesba,

Helooo:) hur står det till? jag mår si och så, ont i magen o illamående om vartannat, but that's life i guess. annors e allt nog fint, solen skina glada miner o sådant. veckoslut nu =))) och vappen är det oxå. fast min sweetheart far bort bort till Schweiz så jag får hålla mig i skinnet, nu när jag inte har någon som snällt släpar mig hem i tid. hehe =)) hej så länge, har inget vettigt att skriva mer =)
picbyme

findag=)

Publicerad 2011-04-26 20:59:29 i Simbatesba,

idag var en fin dag, sluib skola med mycket solandes utomhus och efter skolan stack jag på en kaffe till min sweetheart. de e faktist oxå min namnsdag idag, grattis tessa tack tessa. på kvällen for jag med stinus till ec och tränade mage-rygg, sen hem o äta o fixa mig o till sist gick vi på en trevlig kvällspromenad. mega skönt väder, jag älskar våren! förrutom mina allergier, men annors =) nu borde jag skriva om regionplanering i geografin, sitter här med coke zero och en påse fishermans friend, wish me luch =)
bloma

j'ai besoin de toi

Publicerad 2011-04-25 21:56:49 i Simbatesba,

halloooooj. påsken i kort sammanfattning: lande torsdag-lördag, lördag hem och härja först hos juliet och sedan hemma hos mig med lite folk, söndag dagen-efter-lunch hos juliet och påskmiddag hos sweetheart och idag lite allt möjligt, som att sola vara med sweetheart och zumba. jag insåg oxå att skall det bli beach 2011 för mig så är dett stopp med påskägg nu. hittade oxå en nice bikini från h&m, turkos, om du köper samma är du en härmapa. skojja bara. skriver mera när jag har nått skoj att informera om. byeee
landeee:

jag dekorerade ett ägg:
sedan åt jag upp det.
lande var fiiint
lördag hos juliet, vår diet för denna påsk. den gällde för söndagen med.
lördag kväll, min dator raiskades lite...

våår

Publicerad 2011-04-20 22:01:57 i Simbatesba,

jag älskar våren =))) äntligen är jag inte så sjuk och har börjat träna igen jejeee men måst seriöst börja lite mera healthy ätande här snart. typ. efter påsk kanske. fick mina vitsord idag helt nice fyra nior en 10 och en 6...hehe. i finska-.- imorgon åker jag med familjen till lande för att fira påsk, hallelujah, men förhoppningsvis är jag hemma på lördagen =) och annors. inget speciellt =) glad för att det är vår<3
naw snygga tår ja har

neversaynever

Publicerad 2011-04-17 10:23:36 i Simbatesba,

morning=)) igår var det mega fint väder och jag var glad. på dagen var jag och klippte min lugg så att jag nu ser lite rysk ut, och på eftermiddagen såg jag och stina never say never med JUUSSSTIIIIN BIEEBEEEER! så lite bieberfever här på g. sen hem och äta goood mat o sen for jag till julia och satt och gossipa med henne och andrea med en kanna te. länge sen jag hade en så hälsosam lördag kväll. idag är det påskhäxa-dag så jag vaknade av lillasyster och hennes galna flock kompisar som lät som en förrymd djurfarm utanför mitt rum..noois. men dom var ganska söta=)
och så skaffade jag en fin grej igår:

james blunt-high

Publicerad 2011-04-16 10:56:59 i Simbatesba,

hejsaaaaaan! de e vår!!! äntligen =)) skolveckan gick relativt okej och nu i sista perioden(!) så har jag ganska mycket ämnen jag borde satsa på och jag fick möblera om lite i mitt shema innan de funka men nu verkar de riktigt okej :) jejeee finally weekend o igår var jag i stan med etta och mixu o träffade oxå stina, helt awesome o sen var jag på kvällen hos sweetheart som once again spenderar sin weekend på fotbollsläger. så vs med the girls här=) tänkte slänga in lite bilder på vad jag fick med mej hem från stan (det är inte så ofta jag shoppar har jag insett, alla mina pengar går till mat......hehe):
alltså örhängen och ett hippieband. ha en trevlig lördagsmorgon!

shoreline

Publicerad 2011-04-11 15:04:08 i Simbatesba,

holaaa! veckoslutet var nice, lördagskvällen slutade sittades på golvet hos juliet med fint folk och vilda diskusioner om sådant jag glömt för länge sedan redan. borde väl inte har gjort det, jag visste redan då att jag var sjuk så söndagsmorgonen var lagom mysig (hals=rivjärn, ont i lungorna, huvudet och näsan snorkran) men efter en lugn promenad längs stranden och eftermiddagen spenderad med sweetheart så var det inte så dumt i varjefall=) tyvärr fick jag pga. förkylningen inte mycket sovet i natt och skippade skolan idag, så hoppas att jag mår bättre imorgon. träna kan man ju inte heller nu..fan. och allergihelvete är ju igång nu med. men annors e allt ganska fint =)

lördag
söndag

fin strand. orkade dra kameran me =)

tiny dancer

Publicerad 2011-04-09 10:57:29 i Simbatesba,

hej hej hej! det var ett tag sedan sist, eller ivarjefall ett par dagar. har äntligen klarat av alla prov och projekt  för denna period i skolan, vissa gick bättre tex biollan men finskan däremot gick ganska skit, så att säga. men nu e allt chill o ja e nöjd o glad o allt går prima =)))))) så ha det bra allihopa, kram o hejdå=) och i kväll vill jag göra något nice, btw.
lookbook.nu

smarta danix

Publicerad 2011-04-02 15:21:25 i Simbatesba,

jag vet att jag har ansett att han kommer med smarta saker förrut, men once again så anser jag att det lönar sig att läsa vad han säger och vad han tipsar om. det kommer sig att VÄLDIGT många personer tvångssvälter sig, VILL ha ätstörningar och annors bara fjantar sig med mat och inget i princip har någon aning om vad de sysslar med när det gäller kombinationen av träning och mat, särskilt de som anser att svält + träning är en ypperlig kombination. så läs igenom detta! och en annan som skriver mycket bra om mat, glöm för guds skull inte att mat inte är ett hot mot er existens, hittas HÄR.
tjock och söt e helt okej btw.

rhinestone eyes

Publicerad 2011-04-02 10:19:40 i Simbatesba,

godmorgon allihopa någongstans där ute =) äntligen lördag efter en vecka full av prov, projekt och föredrag, väldigt skönt att få sova ut en morgon och vakna utan en vrålande telefonväckarklocka. dagens planer är att först plugga för mera prov (skoj eller skoj) och att städa (skoj var det tal om) men en födisfest ikväll är en ganska trevlig plan. annors händer det väl inget speciellt här på simbatesba fronten. ha det bra =)!
och datorn var med i skolan på tordag när jag nördade modersmål.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela