simbatesba

en masks memoarer

earth hour

Publicerad 2011-03-27 09:58:49 i Simbatesba,

i brist på mera aktivitet på lördagskvällen stack jag och julle med jenny till jennys pappas lägenhet där vi i princip här bott hela veckoslutet för oss själva, fast jag kom endå hem o sova denhär natten för jag sticker strax på zumba. på fredan sov vi endå alla tre där, och igår på lördan som sagt satt vi där med bara stearin ljus och hade earth hour, mycket mysigt veckoslut=)
och jag vill ha sommar nuuuuuuuuu

there's a light that never goes out

Publicerad 2011-03-23 22:04:56 i Simbatesba,

hejsan alla igelkottar! hur står det till? idag var det soligt och trevligt, började dagen med ett nödvändigt läkarbesök i stan och påvägen till skolan köpte jag en god sallad så det var lyxmat idag, trevligt =))) ojdå det var det visst igår med, för både jag och min retard hade håltimme vid lunch så vi stack hem och åt. efter skolan idag skulle jag och stina på zumba men ingen av planera blev av, stina blev sjuk och jag var inte i tid till zumban så det blev springning och muskelträning idag. annors händer det inget speciellt. =))

free fallin'

Publicerad 2011-03-21 20:32:31 i Simbatesba,

godag! snuskväder idag, men en helt fin dag i andra fall =) fick lite saker uträttade och har t.o.m gjort lite läxor, det har varit lite dåligt med motivation för sådant här på sistone. hoppas det kommer lite mera, det är ju provvecka snart, ugghh. ha det bra =)

hej-.-

Publicerad 2011-03-20 09:39:35 i Simbatesba,

godsöndagsmorgon! ugh. gårdagen var skoj, dankke niqqq, men av nån anledning är jag inte så pigg idag. oberoende, sticker strax på zumba. ciaooo

halooooj!

Publicerad 2011-03-19 17:57:30 i fina saker,

sitter och lyssnar på bromance här och allmänt lördagsglad:) idag var jag med stina i omena och shoppade, hittade ettpar perfekta svarta låga byxor. glad=) och snel pappa köpe en ny telefon!!! ännu bättre =) sedan såg vi jenor niq och joner. är hemma nu med drar väl snart iväg liten en liten chillkväll. ha de megaskoj!
tuff

it's melting

Publicerad 2011-03-15 22:35:11 i Simbatesba,

och snart är det sommar !!!!! idag var det hamburgare till lunch i skolan (!!!!!!!!!!) sweetheart var mycjet söt och solen sken och alla små hatifnattar var mycket söta. hihi. allt e megajees utom att min mage har cp, helt officiellt. boohoooo
detta vill jag se. nu skall jag i säng och drömma om snäckor, jag drömmer jätte ofta om snäckor. mycket trevligt för jag tycker mycket om snäckor =)))))

en två tre

Publicerad 2011-03-13 20:43:15 i Simbatesba,

jag och julia var teenage rebells igår och tog mera hål i öronen. nu har jag två i ena och tre i andra:
usch vilken fetig söndag. nu blir det vattendiet! skämt. int ska ja nu ens dricka någo. okej. god humor här, men godnatt hatifnatt och sov i en hatt!

söndagwihoo

Publicerad 2011-03-13 14:49:01 i Simbatesba,

hejsvej =) gårdagen var mycket lyckad, alltid lika trevligt att träffa gamla vänner. och nya=) idag mår man som man mår, men sweetheart är äntligen hemma!=))))) tänkte visa upp mitt nya favorit nya nagellack (hej barbie) som ja skaffa igår när jag var i omena och ett par skor som jag fick från america av nån liten sötnos:)))))
tessa glad:)

woopado

Publicerad 2011-03-12 12:36:39 i Simbatesba,

tessa här chacha bitches. hihih just kidding. lördagsmorgon, hur awesomeeee? mega. jag har dekorerat mitt rum med snäckor från thailand och snart sticker jag o shoppar o tar två hål till öronen. det ni, det e grejjer. sedan blir det kväll och jag sticker till en gammal vän, mega najs det med! jag ser fram emot, tagg tagg. och hur underbart är det inte - sweetheart är hemma igen imorgon på morgonen :)))) det ser ganska prima ut. ha en bra dag!
mina små skatter=)

japan

Publicerad 2011-03-11 15:59:44 i Simbatesba,

skänker alla i japan och alla länder runt omkring en tanke idag, 8.9 jordskav och huge tsunami :((( låt oss hoppas att det inte blir värre..

in need of weekend

Publicerad 2011-03-10 00:53:09 i Simbatesba,

nooooow
naws födis:)
THAILAND!
naws<33333hejhejhej jag e bara fjorton år
bara grejjer. comon fredag kom snabbare. varför sover jag inte nu..

solsolsol

Publicerad 2011-03-09 14:11:17 i Simbatesba,

halloooj. sitter i skolan och borde arbeta på hissa projekt..men kunde lika gärna sticka, skall barnvakta direkt nu efter skolan, najs najs. solen skiner once again, naaaaaaaaaaaaaaaaaajs =)=) denna låt hade jag som rubrik för förra inlägget, så jäävla skön, lyssna=)=) hoppas ni har det bra, kram tesba!

Sky And Sand (Radio edit)

Publicerad 2011-03-07 20:04:30 i Simbatesba,

=)=)=)
hejsan^^ är totalt slut efter idag, vaknade skittidigt och kunde inte få sömn så jag arbetade lite på mina skolprojekt före skolan och sen hade vi jumppa sista timmen och jag har ännu muskelvärk efter igår men jag var endå med stina och emma på zumba och sedan på body combat, and guess who's dead here. skall hoppa i säng och drömma söta drömmar om sweetheart. ha det bra allihopa där ute :)

himlen runt hörnet

Publicerad 2011-03-06 20:39:32 i Simbatesba,

tjaa=) gårdagskvällen var lugn och gjorde inget destumera än att barnvaktade så nu är jag lite rikare. hehe. idag blev det zumba och lite annan träning, är faktist ganska trött av någon anledning. har annors inte gjort något spec annat än läxor och skolarbeten, vart är världen påväg..^^ imorgon skola och lite senare morgon än vanligt, score! sedan måste jag se till att påriktigt börja med mina projekt, okar inte med mera sista minuten-stess. och så saknar jag min sweetheart litegrann:)
hej. liten fjädertattoo atm =)

end credits

Publicerad 2011-03-05 10:52:07 i Simbatesba,

tjaaa =) hur står det till denna soliga lördagsmorgon? jag är ensamlämnad nu i en vecka när sweetheart far bort till orlando, och jaaaaapaaaduuu annors händer det väl inget speciellt, skolan är ganska chill för många timmar faller bort och sådant, skall väl träna o äta o sova antar jag. sådänt som jag nu alltid gör. btw denhär låter spelar 24/7 i min spotify eller mitt huvud. mycket bra =) nu skall jag städa (mycket skoj), ha en bra lördag=)!
såhär var det på lande på sportlovet, helt nice=)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela