simbatesba

en masks memoarer

sista provet skrivet!

Publicerad 2011-05-30 21:20:32 i Simbatesba,

Idag skrev jag mitt sista prov för i år, finska var det, samt sista uppsatsen. Skööönt att vara klart med det ^^ efter det stack jag med min mongolhövding julia till stan och jag fick med mig hem en skojig klänning till skolavslutningen, marinblå med vita prickar) och en marinblå kavaj. Julle shoppade massor smått och gott och jag blev nästan avundssjuk. Vi träffade oxå pappa som bjöd på sushi lunch, mega mega gott =)=) efter detta for jag hem och sedan direkt till esport på en tuff zumbatimme och body combat efter det, och när jag kom hem igen var jag ganska slaktad..men nu är jag renskrubbad och fin. Ganska effektiv dag, och jag älskar att jag inte har prov mera att läsa på!=) nu tänkte jag läsa harry potter. godnatt!
keine bild pga. trögt nätverk

wubwubwub

Publicerad 2011-05-29 21:38:02 i fina saker,

Var just ute och joggade, och tänkte bara kommentera att det var ytterst regnigt och blött, och att vi såg väldigt många sniglar och daggmaskar som hade rymt hemifrån så om du har på känn att just DIN snigelfarm (eller daggmaskfam, men jag vet att snigelfarmer är populärare) har minskat på sistone så kan du säkert finna den igen på småvägar i Gäddvik. Eventuellt är några ihjältrampade..
olika illustrationer av ''@''. passar bra in i situationen.

Hurts - Sunday (Glam as you radio mix)

Publicerad 2011-05-29 17:18:49 i Simbatesba,

hejsan alla =))) idag har jag äntligen fått sovmorgonen jag har varit i fatalt stort behov av, och sedan i lugn och ro har jag fått läst på finskaprovet som är i morgon. Igår var helt trevlig dag, var på dagen och joggade med sweetheart (jag dog, han är 100000x snabbare och starkare än mig), sedan var jag i stan på en smoothie med stina och gossiperade och efter det hem o äta o på kvällen fotboll hos sweetheart, var för trött för att maska ut mig.
Sweetheart var just här och snart skall vi ses igen, ut och springa blir det igen. ha det bra alla=)
gårdagens sofistikerade look, nu blus från h&m från fredagen
cpx2

svårt att säga nej

Publicerad 2011-05-28 11:22:03 i Simbatesba,

galet tung vecka äntligen över, och sista provet ska ja skriva på måndagen, sedan är jag klar med prov förrän till..september, typ. igår var jag med sötnos och stina på ett westhouse-evenemang, riktit trevligt, och senare på kvällen var vi några personer hos julia och gjorde inget speciellt utom härja med hundarna ungefär. chill=)
morgonmål. ja kan nästan känna doften av kaffe genom datorn <333

last weekend

Publicerad 2011-05-23 18:29:39 i Simbatesba,

in pics:
fredagen blev stan med juliet, shoppning o kaffe, och sedan firades emma 17 år!
på lördagen var jag hos sweetheaart och solade och tog det lugnt, och på kvällen for vi och chillade till stjern:
hund helt galen..sen for jag och min sötnos hem ti honom (igen) och tittade på filmen Hot Fuzz, helt nice fast vi hann inte se hela.
söndag:
sola, gegga + promenad med etta på dagen, på kvällen promenad med sweetheart:
=))))))

a cinema

Publicerad 2011-05-17 21:50:24 i Simbatesba,

I could watch you for a lifetime
You’re my favourite movie
A thousand endings
You mean everything to me
cinema-skrillex remix <3

helooooo! borde få ordentligt me sömn i natt, jag e trött 24/7 och orkar med typ inget, jag håller på att slitas ut helt. inte skoj. sku va nice att ha tid att te.x ta det lungt o va me vänner o chilla..i miss you all. godnatt!
fin sommarbild från förra sommaren, lånade min farbrors trevliga duktiga kamera som ådsterkommer trevliga bilder

ciaooooo

Publicerad 2011-05-15 00:37:19 i Simbatesba,

Dagen har varit helt najs, var på dagen på lenkki (10 km woohooo) och sedan haft lite ta-hand-om-tessa-dag, var sedan på snabb visit hos sweetheart och sedan middag hemma med kråkström's och med dem har jag kollar på en ganska så dålig eurovision, paradise oskar var ju bäst =))))) anyways, borde sova nu för det är zumba imorgon på förmiddagen!
fin fin fin min :)

trögt

Publicerad 2011-05-13 18:59:27 i Simbatesba,

soory för trög update här, har haft ganska mycket på g. o nu orkar ja bara inte mer, ja kommer att dö under provveckan. ja orkar me precis inget, skolsaker o bikiniform osv, meeeeen de kommer man bara inte undan... gaaaaah. trevlig fredag till alla.
fin blomma för nån vecka sen, sommar fuck yeaah. sku kunna sova till juni. med min sweetheart.

Publicerad 2011-05-03 18:53:29 i Simbatesba,

firade igår åtta månader med sweetheart, vi stack på bio och såg just go with it, riktigt skojig :) snart är det sommar och nästan ett år sen vi blev vänner, wihoo =))))
gammal pic=)

förstamaj

Publicerad 2011-05-01 09:01:59 i Simbatesba,

ja låter bilderna berätta för sig själv om min gårdag:
stora högtalare med mucket bass, dans drickor och god mat, trevligt folk och tyvärr en som fick handen uppskuren och en annan som slängde ananas på väggarna. men annors, tack karin för en awesome kväll!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela