simbatesba

en masks memoarer

Breakfast

Publicerad 2012-04-29 23:27:30 i The healthy breakfast challenge,

Jag kom på en sådan idé att jag skall börja blogga om mina morgonmål som motivation att hålla dem hälsosamma. Så nu sätter jag igång en healthy breakfast challenge. Så här är mitt från torsdagen (som jag råkade fota):
Proteinplättar!
  • 2 äggvitor (eller hela ägg)
  • 1 banan
  • 1 dl vanilj whey proteinpulver
Mixa allt till en jämn smet, sätt till extra vatten/mjölk om smeten är för o-smetig. Stek i någon hälsosam naturlig olja, och servera med te.x bärsoppa. Nam:)

4dagar ledigt

Publicerad 2012-04-29 22:58:53 i Simbatesba,

Hmm vad har jag nudå gjort på sistone. Idag promenad med stina, igår leffa med jenny o juila, fredag Projekt X med pirkka och torsdag promenad med snulia. + skola, arbetsintervju och lite annat. Tog jobbet, så goodbye början av sommaren men plånboken blir lycklig. Nu har jag ledigt till onsdagen! Score :) Lite bilder från sistone:
Pirkka och Maya <3
jul och maya!
gubben lagar mat :)
jag bakade bullar på fredagen också.
Jag har förövrig tränat ovanligt lite (bara tre gånger denna vecka + två promenader och ätit ganska skiit..snyft) jag borde ta mig i kragen men får nu se vad det blir av det nästa vecka.:)

Simba lever nog

Publicerad 2012-04-22 23:22:52 i Simbatesba,

Fast jag är visst lite trög med dethär bloggandet!
Liten genomgång av vad jag har sysslat med på sistone:
måndagen läste jag slut Mockingjay, sista Hunger Games boken och jag är ännu melankolisk och THG böckerna är min nya bibel, amen. När jag säger att jag läste slut den på måndagen menar jag att jag bokstavligen gjorde det från morgonen till kvällen och varken hade ögon eller öron för resten av världen, så då fick skola lida..::) jag fick också en arbetsintervju!! Som är imorgon =)
-
tisdagen tog jag tag i mitt liv och räknade lite matematik i skolan som en duktig elev, och släpade mig till esport med stina på kvällen! Ganska snigel med bara en cx-timme och lite muskler, men bättre än inget.
-
Onsdagen då... Var på ec lite, 30 min elliptical och sedan med stina på en trög upphöjt i 746 zumbatimme. Jag hade veckans längsta skoldag som är hela fyra lektioner lång.
-
Och på torsdagen hmm vad gjorde jag då.. Börja 11, skön skoldag och efter skolan åt jag mellanmål hos Pirkka (vilket jag i princip gör varje dag) för dom har alltid goda frukter, kvarg, myslin och annat trevligt^^ sedan blev det en killer workout på esport, en Body Attack timme plus en RPM spinning timme (vilket är den hårdaste spinningen), och sedan var jag jämnad med marken. Sedan sov jag övernatt hos sötnos:)
-
Sedan kommer vi till trevligare dagar, på fredagen var det skiiit väder och jag förfrös nästan mina händer av mig när jag cyklade till och från skolan, men efter skolan åt jag och pirkka först hos pirkka och sedan for vi till stan på galna dagar en stund:) sedan tittade Jenny och Karin och jag på Titanic 3D i tennispalatset, och jag grät som vanligt tills jag var torr som en öken. Efteråt (när mitt ansikte såg någotlunda normal ut igen) åt vi middag på Vapiano med resten av svenskfinland verkade det som. Jag åt en skitgod mozzarellatomatsallad med basilika och höna! Jag skulle kunna leva på mozzarella::)
Spoilervarning, Jack dog igen i slutet:(
Lördaaag var träningsdag igen, ca 11km lenkki + ben,rygg och bröstmuskler=död tessa. Förrutom detta så klarade jag av bil teoriprovet på nätet (jee, bara 3 mån försent?), bakade semlor tittade på bilder relaterade till hungergames halva dagen. PÅ kvällen blev det lite barhäng med killarn aoch Karin och sedan till en drumsöhemmafest som inte var väldigt lång utan det blev tillbaka in till stan men efter lite trubbel för några så bestämde vi oss bara för att fara hem. Lika skönt så, eftersom jag inte ens drack och var gasnka trött efter min träning.
-
Idag har jag solat ute i bikini (<33), ätit mina semlor och annat trevligt och proeinrikt, tränat lite mera (lenkki ute igen + gym sedan) och nu på kvällen tog jag en promenad längs stranden med sötnos. Riktitgt skönt veckoslut med andra ord! =)

Hungergames

Publicerad 2012-04-15 16:19:33 i Simbatesba,

På måndagen började jag läsa första hungergames boken och nu idag läste jag klart den andra, på fredagen såg jag filmen. Jag tror mitt liv har fått en ny mening.....just nu har jag tid och blogga medan jag väntar på att lägga vantarna på den tredje. <3<3<3<33<3<33<3<<3<3

Sista skolperioden!!

Publicerad 2012-04-11 22:36:47 i Simbatesba,

Och vad skall jag ta mig till sedan? Fan vad snabbt tiden går! Åtminstone verkar den mega chill, passar mej perfekt för jag gillar att inte anstränga mig hårt är det gäller något skolrelaterat. #lat
Haha kolla på denhär xd
ledtråd: kolla datume

Landepåsk!

Publicerad 2012-04-11 22:32:12 i pics by me,

Efter Knifeparty keikkan tog jag paus med att vara människa och blev zombie i ett par dagar på lande. Chokladägg och stora mängder påskmat konsumerades i överflöd fast jag med jämna mellanrum försökte släta ut det med promenader, lite viktträning och en lenkki! Så att sådant. Nu lever jag igen och har hittat hem till ec och kör på som en galning, hej de e snart sommar och jag skall se acceptabel ut utan en tråd på kroppen. ikikikiikik, jag undrar varför jag har blivit given en så glad aptit och stor lathet när det gäller skola och te.x bilkort. Om man däremot skulle få kurser av att gå på esport skulle jag ha klarat av gymnasie redan..typ. Jaja mycket svammel.
Lite påskbilder åt folket att glo på:
Mitt angrybirds påskägg!! Jag blev kreativ på lande oxå som ni ser.
Sådant intressant. Mat, choklad och massor träd utomhus = min påsk i ett nötskal. + alla kusiner och släktingar dock!! Mycket trevligt^^

Untill they kick us out, people move your feet

Publicerad 2012-04-06 15:27:20 i Simbatesba,

Bilder från jennys och millas ifoner, utom skorna.
Gårdagen var mycket trevlig! Gjorde sista provet, matta. Sedan fick vi ut prov och fick veta endel vitsord, 10 i modda! WOOP! Sedan fick jag 8 1/2 i ett samhällsläraprov som jag inte riktigt övade på, score :) efter en angenäm skoldag for jag till omena på en kaffe med jens och juls, sedan hem ooch äta. Proteinblinier och gravad lax, normal matsmak jag vet. Sedan for jag på en lång gossip-shoppningtur med stina till stan. Vi köpte inte så väldigt mycket utan tittade mest, men jag fick med mig purple/blå skorna som jag senare hade på mig också. Sedan for jag till jens på förning och sminking med milla och jens, och sedan blev det av till Cirkus där knife party kom halv ett och spelade en bra stund till som bytte dj. Men awesoem var det nog! Nu lider benen och huvudet mest. Imorgon skall jag till lande med släkten. hejhejhejdå

Morgonmål + middagen för idag

Publicerad 2012-04-04 19:24:38 i Simbatesba,

Morgonmål: äggröra med tre äggvitor + herbamare, mysli med massor grynost, en banan och goji's. Och kaffe och kiwi, plus en sista genomläsning av mitt tyskaprov som jag hade idag. Skolmaten idag var ovanligt god! Jag åt både vanliga och vegematen. Badasss
Sedan vade jag på matta från lite över tolv till tretiden, sedan for jag till stan för att vinka av min gulle. Han far till Schweiz över påsken med sin familj, snyft :< men jag kommer nog att ha kiva ändå:) sedan fixade jag lite bankärenden på aktia och kände mig ytterst vuxen, sedan måste jag såklart belönas med lite shoppning. En svart topp, bh och ett silverhalsband för i morgon^^
Dagens middag när jag kom hem var hälsosam guackamole med en liten avokado, grynost, lite hackad lök, tabasco och svartpeppar, som jag åt med kålbitar som ''nachos''. Rawfood version nachos o dippsås. Smartie here, och snart blir det lenkki för det är ännu ljust ute (fast jag har ont i benen, hade benmuskel-dag i ec igår).
I morgon består dagen av matteprov, provutgivning, se Stina och sedan knife party. ^^

Varför

Publicerad 2012-04-01 22:20:29 i Simbatesba,

Denna dag hatade gud mig och jag fick en särskild dos bestraffning. Annors har det varit en chill dag, mest slöläsande på prov, ätande påskägg, dator, Twilight och lite pojkvänsmys. Nu död tessa. Sova

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela