simbatesba

en masks memoarer

peparkaka

Publicerad 2011-12-29 22:14:07 i pics by me,

frysen dog idag så all mat ha måsta ätas, o bland annat all pepparkaksdeg måste ju oxå bakas. så dagens underhållning har varit att A) baka och B) dekorera, och till en viss del C) ätas. och fotograferas som tidsfördriv=)

babydog

Publicerad 2011-12-29 21:33:17 i pics by me,

denna for iväg med en stor del av mitt hjärta, ja vill oxå ha en!!!!
här äter han upp sara.

war is over if you want it wars is over now

Publicerad 2011-12-29 21:26:53 i Simbatesba,

hej alla. här händer sist och slutligen inte så mycket. mina dagar består av att vakna, inse att mina absurda drömmar inte sedan heller var verkligheten, äta, under dagen data, se pirkka, träna, äta. och..data. repeat. och middagar med familj o släkt=)

god fortsättning!

Publicerad 2011-12-27 01:02:19 i Simbatesba,

har ni haft en god jul? =) hoppas det ivarjefall. jag fick en skojig fotoprinter (oxå vanlig printer + kopieringsmaskin + scanner), pengar, smink, rit- och målarsaker, lite choko och ett par böcker och smycken. helt bra skörd i år. jag har försökt att inte föräta mig, misslyckades lite på julaftonen ändå tack vare min absoluta favoritefterrätt pepparkaksglass, och jag har tänkt äta ganska light och träna extra nu till nyår. sen går det som det går under nyårsafton WOOOHOOOO och sen blir det en vit januari. är min plan änsålänge.. =) och på tal om inget, så är sweetheart oxå här och inte på resa, och jag är lycklig =) natiiii!

och blogg.se vill int ladda upp bilden av vår julgran, slipp då.

8.Are you a fitness guru or a couch potato? Talk about your exercise habits.

Publicerad 2011-12-19 22:59:51 i 30 day challenge autumn 2011,

Nu e de så att jag har en lätt obsession av att vara hälsosamt, träna hårt både styrka och cardio och äta hälsosamt, mycket helre än att sitta inne och muncha o titta på tv och bli en skrynklig grönsak när jag blir gammal. Jag gör det för att det ser bättre ut, jag känner mig bättre, min hud blir bättre, jag sover bättre och för att jag blir piggare. Finns inget att förlora:)

5 dagar till jul!

Publicerad 2011-12-19 22:19:10 i Simbatesba,

hej alla=) min måndag har varit ganska chiiillll, vakna halv 10 o åt lång moronmål o baka pepparkakor<33333 o lyssna på bra musik. jag gick oxå på en lenkki och det var väldigt blåsigt så jag flög nästan iväg. sen for jag till skolan, började 1 idag, men läraren sku iväg så jag hade en håltimme istället med sötnos och andra ib's, och efter min sista timme for jag till frissan och jämnade ut min pannlugg. efter det for jag hem o äta och sen hem till älskling en stund. efter det for jag på en body attack timme som var ganska trevligt, men det nya schemat är bokstavligen en pain in my ass men de känns braaaaaa!
igår var familjen + sötnos på julgröt hos min farmor och farfar och det var ytterst angenämt =) gröt, smörgås, jultårta, glögg, pepparkakor och choklad, yuummmmii:) och mina kusiners nya hundvalp var oxå där<333333im in love=)

all i want for christmas is youuuu-u-u

Publicerad 2011-12-17 16:49:29 i Simbatesba,

hej alla!
skolan har gått snabbt, snart e de jul =)))) igår hade jag mega mysig fredag, jag och älskling spenderade nästan hela dagen i stan: vi såg filmen Hysteria (rolig :D), vi shoppade julklappar och jag köpte en klänning som jag är kär i (åt mig själv altså.. hehe) och sen köpte jag äntligen en finskabok och sötnosis kollade på minst en miljard rockar  och sen åt vi middag på Vapiano. Sen for vi hem och byggde en koja.
Idag har jag varit sportig, jag började med att gå på en body attack i ec och sedan gick jag med älskling till hagalundssimhall och först va vi i salin där o träna muskler, jag är död, och sen simmade vi en stund. Nu är jag ganska slut..but it's naaajs. nu ska ja packa julklappar.
klänningen, från stocka



vit, spets, krage, knappar och går till ovanför knäna

Hjälp!

Publicerad 2011-12-11 22:15:47 i Simbatesba,

vad ger man åt en pojkvän som
-har alla kläder o skor han vill ha
-samma med elektronik
?

doomsday

Publicerad 2011-12-10 13:53:49 i Simbatesba,

hej alla!! jag bloggar trögt, förlåt etta. denna vecka har jag: tränat ganska mycket hemma, på esporttimmar o med stina, bakat 6plåtar pepparkakor och en semlor, tittat på slottsbalen, inte varit så mycket i skolan, tumblrat (därför inte bloggat..hehe), inatt sovit med sötnos o han e bäst, snigla med julia, biologiserat med jenny o haft fåniga enkkutimmar med etter och ännu fånigare finskatimmar med elin. så att sånt.
kameran lever igen! så lite pics:
pepparkksdeg
jumppaskor=)
o en bild på nån mask som har som hobby att förstöra min sängbäddning..==)))♥

glad fredag o gott nytt veckoslut

Publicerad 2011-12-02 18:13:36 i Simbatesba,

hej alla! hur mår ni? stina kom o träna med mej?<3 ny period i skolan = mega chill. vi har oxå börja med gammeldans övningar, och det har varit ganska råddigt men mega skojigt^^ plus gammeldansen har jag bara tre kurser så jag har min lugnaste period på hela året o det är helt awesome. hoppas ni har en trevlig fredag kväll, jag har varit med sötnos hela dan och ätit pastamiddag:)
<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela