simbatesba

en masks memoarer

Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i

Publicerad 2010-11-30 20:50:07 i Simbatesba,

ciaoo. missade bussen i morse, men hann ändå just i tid för psykologiprovet vilket nu gick sådär, och efter skolan kom jul och jen hit till mig på pepparkaks kalas och vi tittade på tarzan (vad är det med oss och barnfilmer?) och sedan såg jag för första gånger på ung och bortskämd, jul o jen älskar det tydligen. nu är nästan alla prov över, jiaah bara ett finska på torsdagen. hoppas det int e för svårt för jag e int så värst bra på det så att säga..
jen jag och jul

come what may

Publicerad 2010-11-29 19:58:00 i Simbatesba,

november snowflakes spellista

godaag! denna dag har jag lidit av sömnbrist, ont i magen och förkyling men den var endå riktigt trevlig. jag bestämde mig för att gå till skolav vilket gav resultatet att jag fröst ihjäl, men det var soligt och fint i varjefall. efter den fjuttiga timmen psycka vi hade stack jag efter skolan till sweetheart och nu är jag hemma och borde läsa på prov. sådärja det var min dag i korthet, skojskoj.

LIVIN' FOR THE WEEKEND!

Publicerad 2010-11-27 15:21:38 i Simbatesba,

aaahh lördag, helt awesome! jag har sovit ut ordentligt och haft hemma-spa dag OCH tillochmed läst lite inför psykologiprovet på tisdagen, känner mej hur ägig som helst. nästan=)) nu nagellackning och fortsatt provläsning, senare påkvällen ut med girlsen för att fira en vän som åker iväg hem till sitt hemland, sedan vidare till nästa. låter som trevliga planer, behöver något roligt efter en vecka provläsning och prov. okej jag hade bara två prov, men endå e de skönt att dom är över:)
såhär skoj var det för ett tag sedan, pics from froofie's

i hope you don't mind

Publicerad 2010-11-25 22:21:46 i Simbatesba,

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again, no
Or a man who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys

Publicerad 2010-11-24 21:46:34 i musik,

gookväll! kom för en stund sen hem från salin där jag var o grilla kalorier med stina, så nu är jag hög på endorfiner. ännu bättre är att mcr har en ny skiva som faktist e skitbra. idag var det jumppa avslappning (dvs sovning) och sedan kaffe+provläsning i omena, sedan skola igen med engelskaprovs förberedelse. efter skolan presentuppköp (fina stina fyllde 16 igår!) och lite provläsning i bibban med sweetheart och iiro, sedan hem till sweetheart en stund och sedan stack stina och jag och tränade. och gårdagen var jag skolfri, sköönt!
MY CHEMICAL ROMANCE

Just The Way You Are

Publicerad 2010-11-22 19:38:54 i Simbatesba,

SOMAAAR
sommarbild igen
måndag-trögdag=) dagen började med badminton vilket var megakul, sedan sjönk kulhets-faktorn till -10000grader när vi hade religionshistoria, ganska trög finskatimme, god skolmat vilket var ++, sedan engelskatimme. efter skolan satt jag och deeptalkade med ettatvåatrea till en fyratiden när sweetheart slutade och vi traskade hem i istidsvädret och sedan hade lite mys här. nu borde jag fortsätta mysande tillsammans med religionsboken, fuck yeaaah! wish me luck. jag kommer ändå bara att spela robot unicorn atack.

Låt Oss Fly Precis Som Gil

Publicerad 2010-11-21 14:56:21 i pics by me,

god eftermiddag. åt just lunch, och skrev klart min finskanovell som suger hårt. nu skall jag läsa rella och engelska, fatta hur rolit de e!! jag e i sjunde himlen. or not.

och jag saknar sommaaaar

I remember when rock was young, Me and Suzie had so much fun

Publicerad 2010-11-21 01:11:05 i Simbatesba,

laat lördag, har mest varit hemma och haft skönhetsbehandlig åt mig själv, tittat på snön och ätit sushi o sånt. läst pyttelite rella, och på kvällen via hos julle för lite pepparkaksdeg och filmtittning, usch nu är jag fet. sedan lite snöpromenering med sweetheart när han kom från kill-chillkvällen han hade varit på. gaaaaaaaaah,tråk jag som ville göra något skojjjjjjjj

love the way you lie (part 2)

Publicerad 2010-11-20 12:09:48 i musik,

vad som spelats denna morgonn=) och jag vaknade mer halvsjuka meddelanden av hulio som glatt berättade att det snöar som bara faen, det fanns färdigt kaffe och jaa..jag e happydappydappy doooooooo=)

Snow (hey oh)

Publicerad 2010-11-19 08:53:42 i Simbatesba,

morniiiing!
fredag morgon och jag sitter redan i skolan fast jag börjar först 11, jag hade planerat att läsa ti rellaprove men det är inte så fasligt intressant om man nu säger så.. och!!!! idag! skall! jag! se sjunde harrypotter filmen (ellr part one förståss då)!!!! wiiihoooo=)))


i got two tickets and a dream, 8:15, ill save you a seat

Publicerad 2010-11-18 22:38:22 i fina saker,

kate moss and peter doherty
godkväll! simbatesba uppdaterar, wihoo. fyfaeen ett såndant väder. på morgonen var det som att vakna i en vacker film, men sedan blev det varm och slaskigt,usch. dagen bestod av skola med en extra håltimme (SCORE) och sista timmen var det simning. jag säger bara, jag kommer inte nånsin igen att äta ett paket pepparkakor innan jag har simnings coopertest. sweet. efter skolan hem igen, och sedan myskväll hos sweetheart ♥ nu borde jag hoppa i säääng. eller läsa religion. godnatt hatifnatt!

moonlight sonata

Publicerad 2010-11-15 22:25:26 i Simbatesba,

godkväll alla nattuggloor. yes nu e måndag avklarad, sedan börjar roligare delen av veckan (måndagar e värst) =) skoldagen var endå inte så dum trots allt, och på kvällen blev det fläskburning med stinur. imorgon börjar skoldagen med en zumbatimme, fatta hur naajs! jiiha. måst bara klaga på höstvädre, vind och kallt och regn = tumme ner.
godnatt!

a-punk

Publicerad 2010-11-14 12:21:43 i Simbatesba,


morniing. gårdagskvällen yrades i sökö och var hemma redan tolvtiden, och sweetheart och jag åt pepparkakor halva natten här, helt okej lördag. idag är det farsdag, så grattis till pappa och alla andra pappor=)

lovers in japan

Publicerad 2010-11-13 12:40:47 i Simbatesba,

lördagsmorgon wiihooo. borde städa här, men det är ju ganska omptiverande och tråkigt.. tack för en skojigchill kväll igår, jejeje, och etta-tvåa har födis grattisgrattis!

smart

Publicerad 2010-11-13 12:13:21 i Simbatesba,


The outer circle represents "everything", while the black and white shapes within the circle represent the interaction of two energies, called "yin" (black) and "yang" (white), which cause everything to happen. They are not completely black or white, just as things in life are not completely black or white, and they cannot exist without each other.

oasis-songbird

Publicerad 2010-11-11 14:52:39 i fina saker,

tjaaauuuuu! igår hade jag fullt program hela dan, skola till fyra sedan barnvaktning sedan träna sedan promenad med sweetheart sedan rellaprojekt och sedan sova. jag drömde världens awesomigaste dröm i natt också. idag började jag 9.40 vilket var ganska trevligt. ganska mycket att göra i skolan.. i finskan någon smått underlig dokumentär-resecion, rellaföredrag, massor läseuppgifter i engelskan men som tur så fick jag sticka från jumppan när jag inte simmar idag.jjejeeee.

SNÖSTORM

Publicerad 2010-11-09 21:15:50 i Simbatesba,

okej regnstorm. ganska göra-inget skoldag, muskeltester i jumppan, psycka med minnestester, håltimme och tillsist en rellatimme där vi jävlades med läraren tills hon verkade få fnatt. sedan skulle jag och c ta bussen hem och bögchauffören far iväg rakt framför våra näsor, men hade tur för att en snäll ib3 plockade upp oss me sin skruttiga mopobil och körde oss till jeda,how nice of him. sedan mellanmål och tvslö hos c, sedan stack jag och myste ihjäl mig med sweetheart och sedan stack vi och andy till en turkpizza och åt en mycket god sallad till middag. nu hemma. det HAR SNÖAT idag! fast nu regnar de, got to love iiitt

Brothers In Arms

Publicerad 2010-11-08 22:12:56 i pics by me,

simba
jag har en simba i mitt rum,pic by me
kom ganska nyligen hem från en en slö powerwalk/stjärntittnings promenad, att gå längs stranden är jättenajs fast det är mörkt, jag är ingen mörkerångest människa. rekomenderas=) var i ett bad efter det och nu känner jag mig fräsh och fin, och nu datorisering med tända ljus och spellistan november rain i bakgrunden. mys. snart och sova och sedan skola imoroon. hoppas jag sover bättre än förra natten, då höll jag på att frysa ihjäl.

hide and seek

Publicerad 2010-11-08 19:04:13 i Simbatesba,

imogen heap - hide and seek
mittöga
hejsan fallerallera. singel-lång skoldag. men mycket soligt och kallt, fint väder, simba glad. efter skolan var jag ocg myste med sweetheart och det var mycket mushigt. tyvärr så är hand helt rörelsehindrar p.g.a sin brutna handled, stackars klant. hade engelskaprov idag, tror dock det gick ganska bra för det var inte för svårt. tills imorgon är det lovat massa snö!!!!!! tummeupp.

och som jag önskar att du var här,nu

Publicerad 2010-11-07 21:45:13 i Simbatesba,

klicka på henne med skittuff outfit för att höra en bra låt. dagen har varit söndags-slö, har varit inne hela dagen med undantag för en glass med some girllzzz och sweetheart här en stund för lite chill. han har förrästen lyckats bryta handleden, stackarn. så nu går vi båda omkring på lite piller och är lite trötta. gaah,dagen efter pilllssss....

Belle and Sebastian-Another Sunny Day

Publicerad 2010-11-07 12:40:57 i Simbatesba,

goodmorgon. solig söndag, simba glad! och det snöade dessutom litegrann=dubbel glädje. nu skulle det smaka med en kopp kaffe..hmmdidum. borde läsa till English MidTerm Exam, men jag tror att det skulle vara roligare att åka till mongol-julia och baka muffins eller äta deg eller bara äta choklad. det beror på hur mycket vi skulle orka med bakande. men som sagt, engelskaprovet vill inte att jag skall bli fet. logiskt.
jag äger

And though time goes by I will always be in a club with you in 1973, singing "here we go again"

Publicerad 2010-11-07 01:26:52 i Simbatesba,

gaah, är ännu en aning sjuk. det stör mig för jag blir rastlös som en jagvetintevad och vill göra alltmöjligt. idag har jag rensant en tredjedel av klädskåpet och usch vad jag hittade mycket som jag inte fattade att jag ville ha på mig, och på kvällen var jag hos sweetheart och fördrev tiden hos honom. lugn och synnerligen trevlig lördag. ciaoo

brothers on a hotel bed

Publicerad 2010-11-07 01:15:55 i Simbatesba,

hejsvej, det blev lite bloggflytt p.g.a att jag saknade lite andningsrum samt tyckfrihet, så jag landade hos blogg.se igen för att att starta om. jag är tesba, även kallad simba=simbatesba, mycket lätt att förstå. hoppas något av intresse hittas här!

håkan hellström-vid protesfabrikens stängsel

Publicerad 2010-11-07 01:07:25 i musik,

Vid protesfabrikens stängsel
La du din hand på min axel
Och sa att livet var något enkelt
Men jag kunde inte hålla med dig

På Betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårarna rann ner för min kind

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar
Och vem vet hur länge vi har varandra
I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet
Mötte jag min kärlek


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela