simbatesba

en masks memoarer

skoj

Publicerad 2011-09-29 22:30:15 i pics by me,

laddade just ner lite smått och onödigt som funnits lagrat i min ipad, så här är bilder på lite intressanta saker jag har sysslat med på sistone:

målningar, blommor denna gång
en helig middag, lokalbutiken har sushi på fredagar<3 smart tycker jag men inte plåmboken
tessa says hej
<3333333kaffe brevid sängen, fin lösning om man är lat
this makes me and stina go crazyyyy
blus

feel so close

Publicerad 2011-09-29 21:03:24 i Simbatesba,

hej hej hej alla! har inte gjort något fatalt speciellt denna vecka (tills vidare), skola träna o vara me sötnos är vad jag sysslat med. på måndagen blev det chillträning med stina, på tisdagen var jag för för första gången på en hot-timme,hot pilates, och det var ganska nice=) igår blev det body combat och muskelträning och idag body atack och muskelträning.. nu är jag ganska slut :) och jag var ledig från skolan idag! skööööönt:) har läst på mina kommande prov och hängt hos sötnos. så på det hela är allt ganska trevligt just nu! =)
och vi fick lite bilder hem med posten, bl.a denna:
så ja, skriver mera nån annan gång, puss och godnatt!

legins

Publicerad 2011-09-26 05:50:49 i Simbatesba,

hejsvej =) har inte skrivit något vettigt på sistone märkte jag just. igår var det saras konffis med stina+släkten, på lördag var jag och åt middag på mount everest med sötnosis familj och det var mycket trevligt =) och på fredagen gick jag på en spinning timme för första gången i mitt liv med stina o frida. duktigt=) och sen tittade jag på star wars med sötnos. på tal om honom, han har varit på kryssning hela söndan och hela natten..miss him=) och jag kan inte riktit sova. därför är jag redan vaken, wopiidoooo! snart koka kaffe och sen till skolan. ha det bra alla =)
jaaa igår

titanium

Publicerad 2011-09-22 18:58:27 i fina saker,

hellooo alla. borde sätta igång med lite läxor och sånt, så att jag kan gå o springa sen. hade härlig sovmorgon idag och pirkka joina för han hadde hål, och efetr skolan blev det dinner hos honom, min duktiga kock lagade färskpasta med tomat o mozzarella, naws=) men som sagt.. nu borde jag slita bort min från datorn. ciao =)

bra dag!

Publicerad 2011-09-21 22:43:45 i Simbatesba,

Hellooo! måndag samt tisdag har varit ganska inaktiva dagar, d.v.s försök-bli-frisk-dagar + massor skolarbete. Dessutom regnar det hela tiden! blööööh. men idag var jag någotlunda frisk så jag deltog i skoljumppan (tennis o lenkki, feels good yeees)och skoldagen var trevlig! efter skolan stack jag snabbt hem med sötnos och klockan fyra tilbax till skolan, då det är bilskola. vilket är en pain in the ass...men snulia var där vilket gör det skoj! Efter det blev det Body Combat i ec vilket nu känns awesome i kroppen=)=))
'
happy retard

breakfast in america

Publicerad 2011-09-18 11:11:01 i Simbatesba,

hejallaaaa. fredagen firades hos emma med ganksa mycket folk dans o drickor och alltihop, tackar emma^^ igår på lördagen var jag och min familj i kimito och firade min mosters födis, och seen när jag äntligen kom hem till min sötnos åt vi glass och maräng och tittade på disney channel och halva avtar och lite jersey shore (=altså det som nu kommer på spontant) och sen somna min sötnos som en liten snigelvalp. nu e de söndg jejejejej och jag borde städa lite och göra läxor och sånt annat halvtråkigt.
jag hittade en snygg bild av mej som angagligen etta har tagit i skolan. ha en bra söndag alla :))))))

TGIF!!!

Publicerad 2011-09-16 19:06:08 i Simbatesba,

hade en awesome eftrmiddag med min bästa, och snart blir det partaaaaj. sämre dagar finns det^^

NEJ

Publicerad 2011-09-13 22:10:44 i Simbatesba,

ja håller på att bli sjuk. inte inte bra. kan nån berätta hur man under en natt ellr så blir frisk??????? jag orkar inte vara sjuk. jaja jag skall droga c-vitamin och varmt te och använda fem halsdukar och inte röra mig ens en centimeter, men finns det någo andra mirakelkurer????tack på förhand.
vist e photo booth coolt förrästen, o diggar ni mina hörfoner???

tröttis

Publicerad 2011-09-13 19:53:23 i Simbatesba,

hejsvej:) har nu äntligen blivit klar med alla projekt (för tillfället) och det e supernaajs=) jag är dödstrött efter för lite sömn och mycket skolarbeten och har tagit det ganska lugnt med lite muskelträning och sånt nu på kvällen. borde sätta igång och läsa mina böcker som jag skall skriva recensioner eller göra presentationer om eller vad det nu sen var, så att det inte blir sista minuten stress-läsning och det slutar med att jag tittar filmen iställe.. yesyeeesssh, ha de bra allihop :)hejsvej
woop i miss this:) stinabild

new stuff

Publicerad 2011-09-10 18:45:00 i Simbatesba,

nytt hår (mörkare och lite kallare rött) + ny blus !
sara tittade på Beck och så blev det spännande...hehehe
håret fixade jag på måndagen och blusen hittade jag idag i stan när jag shoppade med stinamon, det var mycket trevligt =) snart sticker jag iväg och träffar lite folk. toodaloo!

snygg

Publicerad 2011-09-10 09:50:55 i Simbatesba,

han passa fint i min födispresent=)) snygg jävel
snygg jaaaa. fast man ser int riktit min nya hårfärg, måst ta en bättre bild:) och kvalitén e ipad, för min kamera är ännu kaputt. borde gå o träna nu, men stina och jag ligger ännu i våra sängar och latar oss..så kan det gå=)=)=)

min snigel blir gammal hest

Publicerad 2011-09-09 22:10:17 i fina saker,

min söta fina älskade pirkkamon blir idag stor, hela sjutton år =)))fast jag har varit det redan ganska länge::) av mig fick han morgonmål i skolan (croissant+ett kort) och i eftermiddags skaffa jag en trevlig skjota åt honom från scotch & soda, new favorite shop för mig nästan =)))))) grattis ännu =))))))))))))))))))))))<<<<<<<<<<<<<<3333333333333333333333333333

J'ai ton amour, et je veux ta revanche. J'ai ton amour

Publicerad 2011-09-03 16:08:10 i Simbatesba,

gaga
.
hejsan allllaaa. gårdagen var mycket trevlig! skoldagen var kort och ganska meningslös, en timme fotboll och en timme föreläsning om fonder (tjäna pengar<3333) och sedan en timme i datorsalen där vi fixade ett projekt om cancer. skolmaten fiskfärs var som vanligt allas favorit. sötnos sluta oxå tidigt (12.20) och efter skolan cykla vi hem på en cykel (för att jag glömt mina nycklar hemma och låst min cykel utanför skolan så det fick stå där över natten) och sen hade vi mysefrermiddag hos honom för han är ensam denhär weekenden så jag har flyttat in där:) vi åt 1-års middag i stan på nepalska mount everest, det var megagott, och efterrätt stod ben&jerry's för:) sen kollade vi star wars1 hos honom och sen sov vi som små sniglar. idag gick jag efter min cykel och blev en dränk katt för det bestämde sig för att börja ösregna. vill nån ha fets hos mange idag+?

1år=)

Publicerad 2011-09-01 20:15:25 i Simbatesba,

älskling och jag fyller ett år idag=) grattis till oss^^ det är även hans namnsdag, love you sweetehart:)
såhär glad gör han mej. hahaa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela