simbatesba

en masks memoarer

rubrik här

Publicerad 2011-11-29 21:59:36 i Simbatesba,

idag har jag vaknat sent tack vare en trevlig sovmorgon, läst biologi och varit i skolan, ätit hälsosamt och läst mera biologi och tränat lite här hemma o nu borde jag läsa...dun dun dun biologi. efter biollaprovet imoron e ja friiiiii! wooohooooo :)
kvällens pyamasoutfit e bfs t-shirt som han har lämnat här. nati allaaaaaaa!

dgaaah

Publicerad 2011-11-28 23:43:16 i Simbatesba,

jag hatar att bli sjuk, för jag blir alltid sjuk när det blir stressigt i skolan. då måste man stressa ännu mera för att man int orkar göra så mycke pga att man är sjuk. när jag blir sjuk förstörs oxå mitt tränande. när jag blir stressad händer det lätt att ja snaskar i mej för mycket fett o kolhydrater, och speciellt om jag har migrän och lingonvecka. allt brukar infalla samtidigt. så, detta betyder att skolan går bajs och jag blir tjock och sur. det vill ingen vara. så efter denna provvecka tänker jag bli satans frisk och sendan träna mig snygg. och herkkulakko. får se hur de gååååår
nattskriverier ftw

i get a good feeling yeaaah

Publicerad 2011-11-27 16:14:08 i Simbatesba,

skola skola läsa sjuk migrän var vad min vecka bestod av, och barnvaktning på fredan. lördagskvällen i casa var däremot mera än awesome och ewifygkyugyf det var sjukt niceeeeeeee thanks alla!!!! mammasnigel julia, froofi o jag stack till andrea för att grunda med vin musik dans och annat nödvändigt, och i casa dansade jag fötterna av mig och det var allmänt nice. temat för kvällen var 50's, veryy nice=)))
hej...
sedan blev dom för suddiga...

provvecka.

Publicerad 2011-11-24 19:15:51 i pics by me,

=blä, e mega flunssi o har ont i magen, och jag anser att detta är väldigt omysigt. tyskaprovet imoron kommer väl att skita sej oxå på sätt eller annat antar jag. men annors är läget toppen =))) jag har förövrigt haft karkkilakko hela dan idag och jag lever ännu. igår köpte jag en hel påse m&ms och begick godissjälvmord på det viset, och jag tänker inte göra det igen. ha det bra gott folk!

hittade annors lite gamla bilder, eller inte så gamla men från nian typ, lite annorlunda såg ja nog ut då! långthååår
o en från åttan, hehheeheh pusi stina ^^

why no snow?????

Publicerad 2011-11-24 19:02:38 i Simbatesba,

detta är början eller mitten av december förra året. och det fanns snö i början av november ren, men comoon snöelisnö var dröjer du detta år? <3

GRATTIS

Publicerad 2011-11-23 10:31:31 i Simbatesba,

grattis stina!!!!!!!!!!!!!<3<3<3 jejejejejejjejejejejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nu e vi båda 17 =))=)=)

these are the good times in your life, so put on a smile and it will be alright

Publicerad 2011-11-20 12:56:49 i pics by me,

calvin harris-the rain
tänkte visa lite Schweizbilder:)hehe jag vet att jag e lite sen med dem men jag tänkte att dom skulle passa nu.=)
på onsdan före höstlovet for vi hem efter halva skoldan och sen ti flygplatsen o sen ti Schweiz =))))
framme
enda bilden på mej
kaffe va vääldigt gott=)
=)
<3
Lenzburg
Zürich =)
öl
<3<3<3
sen var vi på ett (molingt) berg!!!
de va fint!
lift=)
o flygplane hem. jag har inte bilder av allt vi gjorde men litegrann :)))) tusen tack etta för kameran!!!<3
and thank you sweetheart for an amazing autumbreak♥

sometimes when i miss you, i put those records on

Publicerad 2011-11-19 11:37:14 i Simbatesba,

det hände alltmöjligt igår, som först att jag vakna efter alldeles för lite sömn efter att ha gjort gegga hela natten. sen for jag till stan med STINA i bussen (jeeeeeeee) och var med finskagruppen och gjorde en tidnongsgrej som var helt skojig. tillbaka i skolan lämna ja äntligen in mitt geggaprojekt och efter skolan for jag hem. sen lite senare for jag och sötnos och jen och några andra o se twilight!!!!!!!! finally^^ och efter det blev det alices födis i casa, veryy nice :)))))
nu mår jag som förtjänat

once upon a time

Publicerad 2011-11-17 13:30:37 i Simbatesba,

hej hej hej! vad jag gör: projekt. vad jag kommer att göra senare idag: se sötnos, mera projket, träna, o mera projekt. fun fun fun, men coldplay och rihanna är bra sälskap :)

sova

Publicerad 2011-11-15 20:32:37 i Simbatesba,

jag är bra på att äta. och dålig på att sova. måste sova. bloggar mera kanske imorgon om någon ber snällt =))

och efter fredag, lördag

Publicerad 2011-11-12 20:51:57 i Simbatesba,

Kvällens planer gick i kras för att festhållaren har spysjuka, fan viken otur! men body attacken idag gick superbra och den har nytt lite (lättare?) program och sen träna ja ännu en timme annat, och sedan har jag kollat på star wars med min älskling, och jag åt just mega god dinner med lamstek och grönsaker och sedan bakade jag cepade cupcakes (dom såg efterblivna ut). Men både dom o degen var otroligt god så nu är jag mätt, trött och väldigt belåten. fast festa vore fortfarande inte dumt. men å andra sidan, jag kommer inte att vara en zombie imoron!

11.11.11.11.11.osv

Publicerad 2011-11-11 23:36:52 i Simbatesba,

...då satt jag i matsalen och åt spenatplättar när plötsligt alla högstadieelver började applådera, sjunga, skrika, kramas och allmänt flippade ur. jag och min snigel var minst sagt förvånade...normla ungar....

fffredag

Publicerad 2011-11-11 23:32:58 i Simbatesba,

hade lugn fredag idag, skolan var helt okej och sedan hade jag en riktit mysig dag med min älskling. han e bäst =))) imorgon blir det moronjumppa (har sluiba lite här.........) och andra äventyr:) can't wait^^

advertising space

Publicerad 2011-11-10 17:50:14 i Simbatesba,

Mglöööööhhj jag har läst massor om spanska sjukan (för hissaprojekt nr1) och jag har insett att jag med 99.9% risk hade dött om jag hade levat på den tiden. Munter läsning här! Andra projektet är om (slakten av) nordameriskanska indianer. jejejejejeje.

We were both young when I first saw you

Publicerad 2011-11-09 21:49:55 i Simbatesba,

hejjjsannnnnnn! hur går det? för mig ser dagarna ut såhär: vakna skola pirkka träna. läxor där i mellan, fun! idag hade jag körskola igen, och vi körde på bilvägen och jag krockade inte ens!!! hehe. borde ta i tu med ett antal skolprojekt men lättjan sitter ivägen..väntar på veckoslut, jul, pepparkakor och sov-tid och vän-tid. och jag väntar på (och längtar tillbaka till) Schweiz! och jag har bakningsfnatt pågång nu, cookies (+deg...) på veckoslutet och i förrgår semlor. skall försöka mej på cupcakes snart^^ nu godnatt för denna tessa, så sov gott alla!

tack..

Publicerad 2011-11-06 04:09:42 i Simbatesba,

..kära grannar för att ni spelar melodilös cp musik med massor bas på mega hög volym klockan fem på morgonen. har oxå världens jävla matkoma (jag vill inte äta igen) och min säng är ensam och kall. godnatt.

socialt inkompetent

Publicerad 2011-11-05 19:54:55 i Simbatesba,

på något vis känns det som om skolan o blablabla tar all tid och jag inte hinner senågon. så jag känner mig smått socialt inkompetent. så därför önskar jag att det vore sommar och jag kunde se alla trevliga varje dag igen. miss uu
notera att en igelkott ligger raklång och stirrar upp i himlen. de bästa med denna bild, helt enkelt! och inte en jävel var nykter. måste noteras.
!

canyoufeelit

Publicerad 2011-11-05 16:39:42 i Simbatesba,

Hejhejhej! i ett nötskal vad jag gjort de senaste dagarna: färgat o klippt håret, överlevt skolveckan, skrivit ett prov, tränat och varit trött på skolan. sku int minda lite partying som omväxling....... men igår hade jag ändå en mysig kväll med min sötnos med middag på vapiano (tror jag fick matförgiftning, wtf? eller allergiattack, tror int ja äter där så mycket mer) och sedan kollade vi på transformers 3 hos honom. sendan sov jag som en liten valp.
Min lugna lördag har bestått av att jag har bakat cookies och krattat (av allt intressant man kan göra) och snart blir det väl en lenkki p.g.a all deg. borde göra hissprojekt, men orkar int. ciao =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela