simbatesba

en masks memoarer

mielihyvää

Publicerad 2011-06-29 17:38:24 i Simbatesba,

hejsvej! midsommaren var helt fantastiskt hos snulia, hon hade fixat helt underbar mat och plus det mycket trevligt att dricka, och sälskapet var det bästa. slutade efter en lagom mängd tequila och gt'n i en fatboy. mysigt, jaaaa. veckoslutet där efter tog jag det lugnt ensam hemma och med sweetheart, och på måndag tog jag bussen ut hit till lande..och här är jag nu. men familj, farföräldrar samt en kusin. som tur har vädret varit fantastiskt, så vi har solat och simmat, och tränat en aning. och sovit och läst. sånt. och ätit. på fredag sticker jag till hangö för lite regatta och juliachill. naaaajs, ha det bra gott folk, miss you all =) dej me etta.
var just o simma, därav mitt dränkta hår

tidsfördriv

Publicerad 2011-06-26 20:00:42 i fina saker,

stulen från ettaaaa
Senaste
Smset du fick: sötnos och jag som planerar att gå till stranden..bara han skulle äta klart.
Samtalet du ringde: till sötnos, igår
Saken du gjorde: packade
Tidningen du läste: cosmoooo!
Programmet du såg: hmmm...skins, förra veckan=)
Tanken du hade: ääät klaart

Senaste personen
du kysste: gissa=)
som smsade dig: sötnos (låter som om ja int sku ha någo annat liv än honom...)
som ringde dig: snigel(julia)
du slog: datorn, okej kanske int en person dock
du kände hat för: en geting som IDAG PROMENERADE PÅ MIN ARM (ja kom inte på en person)
du kände kärlek för: aaalla fina=)
du tänkte på: etta för hon skypeade
du verkligen saknade: hmmmm

Berätta
Något du ångrar: jag jag måste äta upp hela parmesanosten (ont i magen)
Något du saknar: thailanddd
En tid du vill spola tillbaka till: är jag tråkig om jag säger att jag är nöjd med nuet?=)
En tid du helst vill glömma: oh yes...det finns verkligen en (eller flera) sådana tider, de flesta kring 9an
Något som får dig glad: vänner och sötnos, sol glass simma resa måla springa snäckor hav flyga hundar LABRADORER fina kläder skor sushi spagetti..o blåa pojkögon
Något som får dig ledsen: folk som vill andra illa, krig, allergier, sjukdom, 
Vad du gör just nu? : nu skall jag äntligen fara till stranden, hejdå!^^

jag lever igen

Publicerad 2011-06-24 15:09:12 i Simbatesba,

tjeenaaa^^ och glad midsommar =) igår var det äntligen min sista jobbdag, och efter att äntligen ha fått sova ut känner ja mig som en helt ny människa. solen skiner här med, så efter en regnig vecka kan jag fortsätta med mitt solande^^ snart är det dax att dra till julia var das midsommar skall firas, verii naaajs. ha det bra allihopa!
coolt.

klippklipp

Publicerad 2011-06-14 22:08:58 i Simbatesba,


jajaaaaajaaaaaa god bild.
klippte håret ikväll, åt goda smörgåsar hos sweetheart och humm var på jobb tidigare idag. fick äntligen göra annat än scanna!!!! nämligen översätta ett brev (från finska till svenska) och sedan sätta närmare 1000 papper i sina kuvert. jag har över hälften av högen kvar, dock..hallelujaaaaaah. nu i säng!!! jag e dålig på att sova i tid, så jag drogar kaffe..magen glad. godnatt hattifnatt!

californiakingsbed

Publicerad 2011-06-12 14:53:49 i Simbatesba,

Hejsan svejsan allihopaaaa! överlvede första jobbveckan, woohooo. på torsdagen firade vi toni 17 på hans terass med dj bonkken och poolsimning och grillmat. naaajs. =) har varit ensam hemma här nu på veckoslutet, resten av familjen har varit på landet och det har varit ganska skönt att vila efter mina tidiga väckningar (06.45) och sweetheart har varit här, och igår såg vi hangover 2 som var ganska awesome=D tyvärr känner jag mig lite flunssig så jag tänker inte gå och träna, faaaaaan fast jag borde.......jag har ätit som ett svin. nästan. bläää. jaja, jag måst orka fortsätta leva som vanligt nu. bara jag blir frisk =) (ingen bild tack till snigellångsamma blogg.se)
♥/te

pluginbabyyy

Publicerad 2011-06-07 16:56:34 i Simbatesba,

hejsan!
ni måste ha saknat mig fatalt. det har hänt nånting nästan hela tiden så jag har int orkat skriva om allt..men skolavslutning, miljarder utechill me massor fina människor, festaaaah, grilla, mattnatt, upptäckadet av nya talanger, solning, för lite sömn...listan kan göras lång. just nu är jag ivarjefall hemma efter andra jobbdagen, och det är helt intressant att jobba måste jag säga. gör småjobb på evli bank, reiktigt trevligt! det lär väl mitt bannkonto tycka med, får jag hoppas. jag är helt slut, har tidigare mornar än på flera veckor så det tar bort sommarlovskänslan litegrann, men det är varmt och skööööönt.
misssss youuuuuuuuuuu

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela