simbatesba

en masks memoarer

KÖRKORT

Publicerad 2012-10-30 17:24:11 i Simbatesba,

JAaaaaaa fucking finally::)) alla mina nära o kära vet att min körkortsprocess har varit lång och hård, så nu är jag ganska lättad. :))

FN dag

Publicerad 2012-10-24 23:13:00 i Simbatesba,

Haj alla. Idag var jag duktig o gick till skolan trots vårt alternativa schema, o det var egentligen nog värt det! Och maten var så gooood..jag är ganska svag för soppor/grytor med 1209384 ingredienser + mycket kryddor o smak, så detta var perfekt. Efter skolan promenerade jag o Pirk till omena var vi satt på kaffe, han shoppade lite protein och jag köpte lite livsnödvändigheter som en kjol, läppstift, ögonpenna, läpp-penna och strumpisar. Efter att ha blivit hemskjutsade av min nyblina privata kusk danor åt jag lite tortilla, maskade mig och bakade en plåt muffins inför en konsert i skolan imoron. Igen träning idag, för att jag har så brutal muskelvärk igår från en RPM spinning och diverse rump och bröstmuskler jag gjorde igår.. Jag rekomenderar verkligen Les Mills RPM-spinning om man vill ha en killerworkout på 50 min (men det förutsätter ju att man faktist kör så hårt som ledaren säger, och inte platt mark genom hela timmen). Nu ska ja stänga av hjärnan o hoppa i säng så jag orkar med min planerade moronlenkki! Hmm fast de ren e ganska sent...nå wish me luck godnatt hattifantt
(BTW bara torsdag imoron, o sen blir det fredag)

Höstlov

Publicerad 2012-10-19 16:19:00 i Simbatesba,

Sitter här totalt ensam hemma o äter min hemgjorda froyo (lowfat plain yogurt+real vanilla+some agave), har tränat en bra stund o äti god linsgryta, så helt okej höstig dag idag!
Igår fick jag och jenny hepuli i Zara, sådär som man får ibland när man är omringad av lite för mycket fina kläder. Slutresultatet var att jag modigt shoppade för så mycket mitt bankkorts limit lät mig, och ett par jeans, två fina skjortor o ett par acleboots flyttade in hos mig. Hoppas att mami vill betala tillbaka något, ens..hehe:) skorna är mina favoriter:) Och igårkväll kom jen över hit o tittade på medan jag åt popcorn, o så läste vi bloggar. Så att sånt, och min bf är i NYC och mjah, det skulle sitta helt fint nu :o
 

angels - the xx

Publicerad 2012-10-15 23:05:00 i Simbatesba,

Godkväll, o strax godnatt oxå. Hade en ok måndag, inte så produktiv riktigt. Semi-sovmorgon, grå o kall skoldag o sen hem o äta (<333) o en zumbatimme med stinamon, o däremellan lite chill hos pirk som ska ti new york imoron:o that mothaafakkaaa.
#snartvinter #tessa #lägg #dig #nu

Snigeldag

Publicerad 2012-10-14 22:12:00 i Simbatesba,

En till långsam söndag nästan helt tillbringad i min säng, med undantag för matpauser och en träningspaus med stina i ec, lika med min dag i ett nötskal. Spännaanddeee..gäsp. Borde väl sova för jag har ännu en helvetisk muskelvärk, så godnatt, btw hoppas att ni såg det fina galna free fall hoppet av Felix, jag höll på få svindel själv.
tumblr

Simba idag

Publicerad 2012-10-13 16:51:25 i Simbatesba,

Har legat i min sköna säng sendan jag från dushen för ett par timmar sedan, väldigt skönt och opruduktivt :) på förmiddagen blev det vild träning, en body attack o en cx timme, och mina muskler tjuter efter denhär veckans all träning..
Igår efter skolan tog jag en promenad ute längs stranden, och på kvällen åt jag o pirk middag på vapiano och senare ett glas (vin för min del) på mr Dons med Martin o Danor, ytterst angenämt, och sedan hem o sova. Om nån gör någo skoj idag så call me maybe xoxo

complicated

Publicerad 2012-10-11 16:16:00 i Simbatesba,

Hallooo. kom hem för en liten stund sen, har varit på sushilunch/mellanmål på hanko sushi med jenjen, veri naajs:) skoldagen gick ganska snabbt, var även på esport med danor före jag började vilket var ganska nice. Har lite ont i benen från gårdagnes lenkki (till Drumsö o tillbaka), får se om jag överlever body attack ikväll med juler.
(gammal instisbild, denhär gången fick jag en avokadobit oxå <333)

Regndag

Publicerad 2012-10-09 21:06:01 i Simbatesba,

Godkväll. Mycket regnigt idag, men det är helt skönt egentligen för jag tycker om hösten. Skolan var helt vanlig, ny period o sånt så det är ganska fräscht och sista timmen lyssnade vi på en föreläsning om Åbo Akademi som var väldigt intressant. Efter skolan begick jag ett misstag och köpte en burk jordnötsmör, och sedan åt jag ett uppiggande mellanmål och fick skjuts med julia still ec. Efter en body attack, cx worx, benträning + lite överkroppträning promenerade jag hem o hmm that's it. Jag måste så sanbbt som möjligt ge bort jordnötssmöret, jag kan inte behärska mig i dess sällskap :( annors fin dag:) bra träning, måste bara äta bättre så blir allt prima. hejhej

Kitten

Publicerad 2012-10-06 12:41:00 i pics by me,

Kattunge på Cypern<3 (mina bilder)

Tumblr är nedlagt

Publicerad 2012-10-06 12:23:33 i Simbatesba,

för tillfället. :((( så nu kan jag blogga här istället:)
Igårkväll var jag pigg och sprang intervaller kanske 11 km, och sedan tog jag hand om mitt smått salongsberusade pojkvän. Tidigare fick vi ut alla prov, semi inte-så-bra i de flesta men 10- i mattan whadaaap, och sen fick jag skjuts till ec där jag träna lite muskler. Så ganska hurtig fredag. Idag blir det middag hos några bekanta och sedan på kalas till en vän! veri najs, och jag planerar att strax maska mig till ec före det. Ha en fin solig dag!

forever alone

Publicerad 2012-10-05 20:01:00 i Simbatesba,

on a friday night. hur gick de nu såhär, ska nu på date med lenkkitossorna. och imoron på morgonen blir det körlektion, som att förgylla min tillvaro litegrann till. men från den fina sidan är provveckan över!
(ganska gammal bild)

Body Attack

Publicerad 2012-10-02 22:42:00 i Simbatesba,

Överlevde en body attack idag! OCH en cx-worx efteråt, jag har planerat att komma igång med min träning igen. wiiiishh me luuck

see, heven's got a place for you

Publicerad 2012-10-02 22:20:00 i Simbatesba,

JAG ÄR KLAR MED HÖSTENS SKRIVNINGAR!!! Nu väntar jag bara ivrigt (not) på de strålande resultaten som jag väntar mej att ska dyka upp snart, är så nervös att jag snart får magsår.
hest
(galna sommarhestar)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela