simbatesba

en masks memoarer

Lazy sunday

Publicerad 2012-09-16 19:34:00 i Simbatesba,

Hejsan alla där ute =) har haft ett skönt, lungt veckoslut med huset för mig själv. Lite träning på ec, och var o shoppade med pirk på fredagen (han fick sin födispresent) o glömde kreditkortet på stocka, woooops, o sedan hällde pirkka i sig öl. På lördagen träning med stina, middag med pirks familj och en öl (inte jag,pirk) på paviljongen på kvällen. Idag har jag spenderat min dag på att leta musik, nörda ner mej på tumblr(<33) och äta grönsaker, fara efter kreditkortet från stocka o sedan gå o träna. Jag kan inte gå..
När familjen kom hem hade dom dock med sig allmöjlig mat och min hälsodag blev lite avbruten pga en tosca äppelpaj. DET ÄR GOTT om ni vill ha något supergott o höstigt, rekomenderas:)
Imoron står skola + bilskola + träna på programmet. hejhej
aiya napa, juli/aug. 2012

Okej ja e här igen:)

Publicerad 2012-09-15 14:16:00 i Simbatesba,

Mina dagar går ut på att överleva skoldagen, inte vara för sjuk, äta hälsosamt, plugga litegrann o få in ett o annat träningspass mellan varven, o träffa alla snigelvänner o pirkka förståss oxå. Glöm inte att stalka mina fantastiska konstverk som jag fotograferar med min högteknologiska kamera på iPaden, o sen spammar på instagram. ttessavb är jag där:))) ha en trevlig solig lördag, kram o hejhej=)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela