simbatesba

en masks memoarer

GOD JUL!

Publicerad 2010-12-23 23:13:41 i Simbatesba,

packa packa packa JUL! GOD JUL! nu och sova några timmar sendan blir det fanihelvete thailand! SWEET!

dagen före dagen

Publicerad 2010-12-23 14:49:15 i Simbatesba,

hejhejejjjjjjjj! jag är taggad som en igelkott. thaiiiiiland imoron! och idag när jag var och shoppade hittade jag 20€ på marken. och solen sken idag, och min skruttiga kamera har bestämt sig för att fugnera, jag har fått nya minneskort åt den! tesba glad. uppköp för idag:
blåa.

JULLOV

Publicerad 2010-12-22 11:19:32 i Simbatesba,

<jkhgdsfajkahösgajDFKA! så skööööööönt. inget skolhelvete, inga 8.15 mornar och ingen fysik och inga missade bussar...sweet
såhär gick de mitt förra jullov, och deeet skall inte hända igen. två dagar kvar här i frysboxen!

snösnöö

Publicerad 2010-12-19 11:35:32 i Simbatesba,

hejsan hejsan jag har tydligen vari lite trög med att skriva här. sånhänt händer: jag åker iväg från snöland till solland om fem dagar(!!!!!!!!!!!!!!!!!!), jag äter för mycket pepparkakor, jag har för trevliga vänner och för söt pojkvän och för mycket skola för att komma ihåg att berätta allt otrolit intressant har sysslar med..typ. ha det bra!

NANANANANANANANANNanananana

Publicerad 2010-12-14 19:56:41 i Simbatesba,

racer update: jag har ont i magen, jag har varit och tränat (det var på tiden), jag har inskaffat ett par nya skor och en tyskabok, min telefon verkar ha dött :((((((, jag har ett berg med läxor och DET ÄR 9 DAGAR till julafton!
ha en bra kväll =)

nu kommer de tomtar

Publicerad 2010-12-12 15:35:06 i musik,

hejhejhejjj! idag har jag varit och zumbat, och nu borde jag göra läxor och annat skoj. gårdagen var lugn, med bf och andra killarna i mäkken och fyllde på bildäcket runt magen litegrann, och sedan härja i snön. det finns vädligt mycke snö. inget annat speciellt denhär weekenden, har bara vari me min englishmaaaan. ha en bra tredje advent o glöm int att öppna lucka nummer 12 =)

skallig

Publicerad 2010-12-11 12:46:10 i Simbatesba,

godmorgon! piggtessa har ren hunnit äta lunch och vara hos frissan och klippa mej skallig och sen yrade jag iväg i snöyran och sökte efter en lillesyster som var hos en kompis.
jag och ett lillasyster

Til Kingdom Come

Publicerad 2010-12-11 00:04:32 i Simbatesba,

sitter här med tandborsten i käften, borde strax gå o lägga mig. har varit lugn och trevlig fredag, först ganska mindfuck skoldag men körövningen var rolig, och sedan har jag varit med pirkkamon hela dan, men var på kvällen hos julle och laddade med kalorier och tittade på andré wikström. najsnaajs. och imoron får jag normal pannlugg igen (förhoppningsvis), jag har frissa 11 på moronen. sweeeeet
snyggsnyggsnygg

And still I feel I said too much, my silence is my self defense

Publicerad 2010-12-08 20:01:21 i Simbatesba,

heeejjjaaaaaa. lång jävla dag idag, börja åtta med tyska sedan fysik som jag redan nu känner på mig att kommer att vara skitsvår och så glömde jag min telefon hemma så jag har känt mig helt handikappad och efter min kilometer långa dag så stack jag för några timmar och barnvaktade och nu är äntligen hemma och helt megatrött. en roligt grej idag var dock att sweetheart äntligen är i skola igen, och en annan bra sak var att jag och etta bestämde oss för att våga gå till kören, och att det var fiskpinnar idag.
denhär sjöng vi idag ♥
and you can have this heart to break

snööööööööööööö

Publicerad 2010-12-06 17:18:03 i Simbatesba,

det har snöat så in i helvetttee inatt och jag har varit glad som en hatifnatt, var i pulkabacken med cara och en syster tills mina tår förlorade känseln. och till min (och förhoppningsvis andras oxå) stora glädje så tror jag att jag håller på att bli friskare! det är på tiden. snart blir det självständighetsmiddag med familjen, grattis grattis finland

sweet saturday

Publicerad 2010-12-05 12:47:52 i Simbatesba,

holaa=) lördagskvällen firades med jenor och julor hos jenors kusin och ett gäng glada lärkor, det var en riktigt lyckad och trevlig kväll! och nu på söndagmoron mår man som man mår efter en bra kväll..

That you only hear the music when your heart begins to break, now we are the kids from yesterday

Publicerad 2010-12-04 10:32:26 i Simbatesba,

godmorgon alla turkbarn! hur står det till? det snöar massor nuuu, je jee jag e kär i snön ungefär. igår kom sweetheart hit efter skolan och vi bakade pepparkakor för han har ätit så mycket av våra att min lillasyster var ganska sur på honom..hehe. så det var lugn kväll igår, känner mig ännu ganska flunssig vilket är ganska blää för jag e väldigt väldigt trött på att vara sjuuk.. jag får bara lov att krya på mig. men nu tre dagar veckoslut, woohooo!
jag har tråkit. hejdå o ha en bra dag!

jeff buckley-hallelujah

Publicerad 2010-12-03 09:00:29 i Simbatesba,

godmorgooon! börjar 11 idag som sagt men sitter ändå redan i skolans datorsal för vi har städare hemma, sadfhkughdf jag som trodde att jag skulle ha fått ha sovmorgon.. och allt te var slut hemma så jag fick vänta tills jag kom hit till skolan, thanks god att det finsn vattenkokare och tepåsar här, hehee. ha en bra dag, kramar simbatesba=))

give me

California Dreamin'

Publicerad 2010-12-02 23:04:36 i Simbatesba,

wiii sista provet skrivet idag, tack gud! och vi fick ut rellan som jag fick 8+ i och engelskan som fick 8ochetthalft i, helt jjeeezz. tyvärr hade jag feber idag, fml, jag börjar bli jävlit trött på att vara sjuk ock börjar känna mig som en sjuk elefant snart när jag inte får jumppa (utan bara äta) jejeeee. jag vill joina stinamon till ec,nuuuuu! imorgon skola 11-13, najs! fast ja tror vi slutar ännu tidigare, så ännu mera nice!=)
me and stina years agoo

fix you

Publicerad 2010-12-01 18:14:27 i Simbatesba,

hejsveeeeej. har varit typ febrig och flunssig hela dan idag, bläääh, men som tur var det inte mycket skola idag. har finskaprov imoron vilket kommer att gååå helt mot röven men jag orkar tyvärr inte göra mycket åt saken.. väntar på vs<3 fast tyvärr åker sweetheart utomlands, så jag får en weekend med the girls iställe=)
summertime, klicka för awesome låt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela