simbatesba

en masks memoarer

hej låtsassommar

Publicerad 2015-06-16 17:25:18 i Simbatesba,

hejhej. eftersom jag inte på länge skrivit något vettigt kan jag lika gärna göra det nu. fick inspiration av lite texter jag hittade, långa blogginlägg med ett riktigt innehåll är väl ganska intressant. 
 
nu är det så att jag än en gång är lite borttappad i dethär konceptet vi kallar liv. meningen med det är väl att det skall levas som man själv finner behagligt, och att man skall uppnå det heliga: lycka. nu har jag dock på sistone (igen?) haft svårt att identifiera vad som gör mej lycklig. om det är kärlek (det är det ibland) men vad älskar jag? är jag kär? vem är jag? here we go againl... vårens korttidslösning, sprit, fungerar väl inte i det långa loppet. 
 
kan väl inte skylla på andra, men jag lyssnar på för många åsikter. blir faschinerad av för många ideér.vet inte mera alls vad jag själv vill. borde jag leva som ett löv för vinden o ta varje dag för sej och låta allt vara ett äventyr, eller settla ner mej med något (någon) som genererar mej (troligtvis) en x mängd lycka och mycket kärlek? är det mina alternativ? kan dom kombinderas? borde jag göra nå helt annat? och. var går jag i skola i höst? läser jag rätt sorts ämnen? vad borde jag läsa i andra fall? är jag i rätt land? gillar jag mitt jobb? hur skall ja få pengar om jag inte jobbar? gör pengar mig lycklig på alla plan? borde jag bryta mej ur 9-17 hamsterhjulet? 
 
gaaah.
 
 
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela