simbatesba

en masks memoarer

godmorgooooon!

Publicerad 2011-01-31 09:32:59 i Simbatesba,

provveckan börjar med en skön sovmorgon, mycket trevligt =) och ajjj jag har ont i mina muskler för jag tränade litegrann igår, men det e bara braaa. snart ska jag till skolan, och jag är proppmätt efter ett nice (förhoppningsvis) nyttigt morgonmål. beach 2011 var det, hejsan.
sam's town ♥

another sunny day

Publicerad 2011-01-30 13:07:08 i Simbatesba,

hej igen! sol idag, mycket trevligt =) fredagen var också solig och efter skolan härjade jag med etta och sen med julia och kvällen spenderades hos emma och var ganska rolig och härjig, mycket skojigt. på lördagen vaknade jag slöare än en rutten sengångare men stina drog med mig ut för lite shopping och sådant i stan, var riktigt najs och jag behövde gå ut och vädra näsan. senare kom sweetheart hit ♥ och idag är jag glad och solen skiner och jag tycker att det kan bli vår nu och skaffade en vårig banner till das blogg. hoppas ni har lika roligt liv som jag.
jag väntar på:
förra våren :)

danix has a point

Publicerad 2011-01-30 00:07:04 i fina saker,

''First of all: nobody cares about you, nobody gives a damn. You only have yourself to rely on. Become your own change, go beyond your comfort zone. Push your body beyond its limits.

What you give in is what you get out, so set your goals and achieve them. It won't be easy but you'll get there. Determination, pain and hard work will eventually get your there.

So stop sitting on your ass, go out there and do what you need to do. Don't give up, become great.''

lördaaag!

Publicerad 2011-01-22 15:47:41 i Simbatesba,

hejsan hejsan hur e läget, lördag! <3 sov bort hela förmiddagen och har lata mig hela dagen och väntar på kvällen. wihoooooo =))!

How can we dance when our earth is turning, how do we sleep while our beds are burning

Publicerad 2011-01-19 18:52:49 i Simbatesba,


SOMMAR!
2010 gick fooort, hur kunde det nu gå så O.o det var helt najs år, bättre än 2009. hann med en hel del, vara kär bli lämnad. vara singel (snabbt) och sedan vara inte-singel hela sommaren. jag vet int om ja ångrar det nu. mja, don't look back in anger. mjä det var en fin sommar. och sedan bli dökär i höstas, eller när det nu sen var, i met HIM. sommaren var varm som en överhet stekpanna och jag var fullare än någonsin och hade den fatalaste hangovern ever (julle du minns). och innan sommaren gick jag ut grundskolan (då träffade jag faktist HIM för första gången så att vi pratade och blev fyllebästisar) och jag blev tagen av polisen den kvällen faktist oxå,hoopsie.. och så började ju gymnasiet i höst, nya människor och ganska awesome måste jag säga, men saknar nog the old times samtidigt, men jaaa. jag skulle väl kunna nostalgisera forever. 9C in my heart, osv osv..och så vidare. bildernaaa minnen <3
HAHAHAHA, och en miljard bilder till

save tonight

Publicerad 2011-01-15 18:43:30 i Simbatesba,

jag vill ha vår, med sol torr asfalt och flera plusgrader, ju mera desto bättre. sedan vill jag inte vara i skolan, samtidigt som jag tycker att den är hur rolig som helst. jag vill äta choklad men jag vill inte vara ohälsosam. men choklad i hälsosam mängd är ju inget roligt. jag har börjar dansa zumba litegrann då och då, mycket skoj! men usch vad tråkigt det är att göra läxor o läsa på prov. snart fyller jag sjutton, vilket i princip är ganska roligt men totalt onödigt, men sedan krymper antalet dagar tills jag fyller arton ju oxå, vilket jag definitivt väntar på. sedan är jag kär, pirkka är bäst i världen. tesba glaaaad. snart skall vi på leffa. med lite tur skall vi på sportlovet tillsammans på resa oxå (hoppashoppashoppas). idag har jag tillbringat lång stund med att plocka ögonbryn.
tuff(?)
vad-söt-jag-är

our house

Publicerad 2011-01-07 13:07:08 i fina saker,


tjenaananan. tänkte visa hur vi bor just nu =) innan bodde vi i ett annat hotell med fantastisk utsikt som finns i förra inlägge (solnedgångsbilden). bild stulen av liten syster

länge sen sist

Publicerad 2011-01-06 06:08:36 i Simbatesba,

hejsaaaan! ett tag sen ja sist tittade in här. thailand e jättenice och varmt och skönt, men har haft spysjuka vike har varit ganska förjävligt men förrutom det har det varit megaskönt här. miss you sweetheart, och längtar hem till alla sötnöss.






lite av mina bilder, och en (c) stina:



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela