simbatesba

en masks memoarer

freitag

Publicerad 2012-06-29 16:12:20 i Simbatesba,

Kom just från jobbe dundundun feelar ut o härja, men gissa vem som ska vara uppe o pigg imoron på jobb... hmm får se hur det löser sej. Köpte ett par nya skor idag, klackar^^kan visa bild om jag hittar kamerans batterier i mitt bombnedslagsrum. (troligtvis inte). Trevligt veckoslut alla, tomt hos mej kom o härja. jk.
ny öronpiercing btw:

today

Publicerad 2012-06-27 21:24:20 i Simbatesba,

Aaah har varit så skönt att vara ledig. Nu kanske jag orkar jobba igen 6 dagar vilket står på schemat, woop woop. Var o körde idag, och både jag och körläraren överlevde^^jag början nästan bli helt bra, belive me or not. Sen sola så länge det inte regna, sedan blev det ett pass zumba med muskelträning efteråt. Har faktist tränat helt bra denhär veckan, både lenkkin o muskelträning:) helt bra efter förraveckan.

Midsommar och crazy stuff

Publicerad 2012-06-27 11:41:25 i Simbatesba,

Hejsan! Mitt inlägg igår blev lite väl kort, jag hann inte med me blogg.se's nya smarta inläggsmetoder. hehe. Nåja, vad jag har gjort nu på senaste tid är för det mesta att jobba, att vakna 4.30 är inte min favoritsak i detta liv men jag gjorde det endå tre gånger förra veckan, fyfaan. Jag har nog chilligare dagar oxå, men dom blir igen till lite senare på kvällen. Bästa är de dagar jag bara jobbar 6 timmar, då hinner jag med annat oxå:)
Midsommaren firades med 30 stycken glada, festsugna och taggade schweizare som kom och hälsade på i helsingfors, jätte nice o kiva att se dem igen:) saknar dom ren.. två dagar av galet festande o dansande var alldeles för lite!:D Och annat crazy stuff är att jen, jul och jag har bokat oss en fimnfin resa till Cypern i slutet av juli!!! WOOOOPWOOP!
Förre vackan firades och Fnaris artonårsfödois med en hederlig klassisk hemmafest, så det blev mycke fest förra veckan. Försöker ta det lugnare och hälsosammare nu, men vafan de e ju onsdag idag så får se hur det blir;) var igår på en cokis/cider med fina stina, så vi fundera lite på att göra Helsingfors farligt i kväll igen. Idag är jag ledig från jobbet

Ni får nöja er med en bild jag stal från stina som hon tog igår, jag har inte ännu lärt mig överföra bilder från telefonen till datorn.. sen får ni se på lite schweizare och coola bilder på jen, andrea o mej.^^

weekend

Publicerad 2012-06-16 15:38:39 i Simbatesba,

Jeesh, jag jobbat som ett djur hela veckan och det känns skönt med ett välförtjänt veckoslut=)) igår drog vi ut med snigelkompaniet (bla jenny o julle, som jag oxå sov med sendan hos jen) ti kaivon och dansade hela natten och sedan vinglade vi till tölö i solupggången. Trevligt^^idag har solat och vila och strax blir det middag med flickorna, nice! bjuder på en bild oxå. puss o hej

Min nya baby

Publicerad 2012-06-12 15:06:31 i Simbatesba,

Jag har äntligen blivit med smarttelefon! En liten lumia 610 skådade ljuset för första gången första veckoslutet i juni, då denna lilla cyanblåa skönhet flyttade in hos mig. Vi trivs bra tillsammans och är som gjorda för varandra.

god måndagskväll

Publicerad 2012-06-11 18:58:29 i Simbatesba,

Jag haft ett fyradagars veckoslut, den längsta ledigapausen jag kommer att ha under hela min jobbtid som varar till den femtonde juli. Idag har jag haft ont i magen, shoppat bort lite lön, ätit och sen borde jag gå o träna. Drog ett pass body attack igår efter en lång paus och jag dog nästan..=) och sedan är jag pojkvän-lös oxå, han jobbar nu i Schweiz i fyra veckor:( och annoorsssh. Planerar lite resor här för framöver sommaren, men för det mesta blir det jobb för tillfället..skoj.
Här jobbar jaaa, så om ni råkar vara påväg nånstans från terminal 2 så kom via o säg hej, ifall jag har jobb då. hejhejdådå

Workin'

Publicerad 2012-06-05 05:43:44 i Simbatesba,

mooooj jag står i muminbutiken på flygplatsen, dagensjobbtur började 5.30 o jag lider av grov sömnbrist. Hoppas att ni alla små sniglar har det bra=)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela