simbatesba

en masks memoarer

sunny sunday

Publicerad 2011-02-27 15:58:19 i Simbatesba,

heellluuu=) solen skiner, mega mega fint fint =)) fredag-lördag va jag med sweetheart och det var mycket mysigt, och på lördag kväll stack vi till sonnes för att titta på lite helt galna skräckfilmer men det funkade efter lite nervstärkande drinkar..hehee. i morse så kunde ja int mera ta bort reserveringen för en zumbatimme så jag fick bara lov att dra ut mej o gå till salin o zumba men det var riktigt skönt o sen lite muskelträning efter det så nu känns de riktit braaaaaa. inget destumera, kramsi kramsi =)

friday i'm in love!

Publicerad 2011-02-25 19:35:43 i Simbatesba,

tjaa! jag lever! två dagar på landet och jag dog nästan. nu är jag hemma ensam med min darling, hoppas ni har en trevlig fredagskväll! och grattis juliaaaaaaa!

home sweet home

Publicerad 2011-02-22 10:17:23 i Simbatesba,

stack igår på morgonen med stin till stockholm och kom hem sent på kvällen, hann med endel shopping och mycket retarderande under den tiden =)) och så såg vi daniel paris, ommgiiii. tufft. tog verkligen inte mycket bilder, men slänger in av dem som finns:
vi flög i solen på morgonen:
det var väl lite synd om tanten som satt brevid oss
kanske lite synd jo
efter ett par timmar shoppning fick stina feber och vi tog en kaffe på ett kafé fullt av turkar:
jag har ett par nya skor<3
dom e tuffare live........och en ny ring från TOPSHOP (tessa kär i den butiken)
sedan satt vi i timmar på flygfältet och smällde i oss smått o gott (usch....) och flyget hem tog inte länge, och jaaa. det var nice =)!

godnatt.

Publicerad 2011-02-20 20:05:13 i Simbatesba,

heheeeee. borde gå o och sova, imrgon klockan nio på morgonen går stinas och mitt flyg, här skall det shoppas och får hoppas att vi utan strörre problem hittar där, från arlanda till stockholm och tillbax. this is going to be awesome, goodnight!
=))) and i miss you

I'd like to be under the sea, in an octopus' garden in the shade. He'd let us in, knows where we've been, in his octopus' garden in the shade

Publicerad 2011-02-20 15:25:49 i Simbatesba,

ciaooo! gårdagen spenderades med stchina i deras nya skitcoola hus och sedan middag här hos oss, jag åt tills jag sprack nästan. på natten sneakade vi ti stinas hus och satt med några killar och kollade på the knowing, semi epic film. den var skitbra tills den fick cp. idag var vi på en halv zumbatimme och promenerade ute i megasoligt väder med 100lager kläder på oss, nödvändigt =) sedan dess har jag bara varit hemma och sluibaaa.jaaaaa.

sweden next!

Publicerad 2011-02-20 12:35:40 i Simbatesba,

efter en genialisk idé igår är saken klar, jag och stina flyger till stockholm imorgon och shoppar och retarderar. how awesome!

frozen friday

Publicerad 2011-02-18 20:53:33 i Simbatesba,

godkväll! tänkte meddela att jag är dötrött efter lite träning idag... morgonlenkki före skolan, 45min ute i den troligtvis kallaste morgonen hittills - jag timear alltid så bra när det gäller att gå ut och springa, och nu på kvällen en nivc zumbatimme och muskelträning på ec. där imellan har jag varit i skolan och tittat på alla vackra baldansare, haft några skoltimamr och efter skolan stuckit till julius men jenor och suttit där och babblat, ätit gott och hällt i mig kaffe. riktigt trevlig dag =) lite händelselös kväll kanske..men jag är trött som bara vad.
tattoologist

happy birthday..

Publicerad 2011-02-17 22:24:11 i musik,

billie joe! hheehehe emo times nostalgi. jag vill vara 12, smått tjock, tuffast i världen och lyssna på green day och äta choko igen.

walk of life

Publicerad 2011-02-17 20:37:17 i Simbatesba,

dire straits-walk of life
hejsan hejsan =) abidag idag men jag kom lite för sen ti spexet (orsak morgon med pojkvän-megabra sätt att börja en dag), jag har ätit skolans korvsoppa och semlor, ojjjjj vika semlor dom var goda, för kung och fosterland, haft intressant (påriktigt!) biologi och geografi och solen har skinit och efter skolan stack jag till min halvgalna sweetheart och spenderade en muschi kväll där. trevlig trevlig dag =) sen så åker han iväg imorgon :<< going to miss youu♥
=)<3

talkin' to the moon

Publicerad 2011-02-15 16:59:22 i Simbatesba,

tjenaaaa=) hur står det till? jag har (som väl alla andra) kärat ner mig i bruno mars musik, mycket söt =) god jag har vår fiilis, solen skiner varje dag och jag väntar bara på gröna träd osv. men -25°C sätter käppar i hjulen för mina vårplaner änsålänge. får väl vänta någon (några..) månad eller så. jag är förvånad, jag har 6kurser i denhär perioden men den verkar int alls tung,mycket skönt! slutade redan halv tre idag så jag hann med lite shoppning och en kaffe hos sweetheart innan han stack på träningar och jag borde väl göra detsamma. hejdå hoppas ni hade en fin tisdag=)
pete<12345

grattis på vändagen

Publicerad 2011-02-14 09:31:12 i Simbatesba,



ha en bra alla hjärtans dag alla små sötnosar! vår moddalärare är sjuk, så därför sitter jag i datorsalen. fick också just höra att vi inte har lektion sista timmen, awesome, betyder mera tid för mig och min sötnos. vädret är också otroligt kärleksfullt idag, -20 minst och jag höll påriktigt på att dö utomhus. kram kram =)

mcr-summertime

Publicerad 2011-02-13 17:39:28 i Simbatesba,

Minus miljarder grader ute är orsaken till att jag knappt orkat vara utomhus idag, så det har mest varit en hemmadag (igen - tråkigtveckoslut.com). Förrutom att kusinen/gudbarnet Axel firades för att han just fyllde 1 år, så var hos mormor och morfar och firade honom men eftersom dom bor granne med oss var det ingen längre resa, men det var riktigt trevligt att träffa lite släktingar oxå =)) annors jaa händer..inget. Men jag tror att jag håller på att bli frisk! =)))'

trögdag

Publicerad 2011-02-12 16:31:38 i pics by me,

städa, varit flunssig och lekt hemma spa är väl vad min dag har bestått av. skulle vara nice att göra något skoj ännu ikväll:))

love and other drugs

Publicerad 2011-02-12 10:38:42 i Simbatesba,

godmorgon =) äntligen veckoslut! spenderade gårdagen med handsome, vi var bl.a i stan och åt godis för en livstid och såg filmen love and other drugs som var riktigt söt, rekomenderas =) tyvärr var jag av någon anledning helt flunssi när jag kom hem och satt i mig painkillers och har haft helt cp drömmar antagligen på grund av dem eller på grund av febern. sjuk på vs, fml. men solen skiner^^

here comes the sun

Publicerad 2011-02-10 16:27:41 i fina saker,

jag vill:
-klippa håret trevligt kortare
-ha mera hål i öronen
-shoppa (duuh)
-ha peace in my mind
-att solen alltid skiner
-ha nya converce
-ha lite lockigt hår, eller vågigt
-bli brun brun brun
-se tuffa band/artister live: the killers, håkan hellström, muse igen, mgmt, bo kaspers orkester, green day igen
-ha mera smycken och ringar
-vara glad
-♥
-ha sommar (får ju inte glömmas)
-veckoslut duger oxå:)

snow (hey oh)!

Publicerad 2011-02-08 15:03:14 i Simbatesba,

hej sötnosar:) kort skoldag idag, ett mattaprov som antagligen sket sig och god skolmat (spenatplättar och mozzarellaost-sallad. osten smakade inte så mycket men det är tanken som räknas.) det är väldens snöstorm idag och jag har blivit totalt insnöad så fort jag har satt min näsa utanför huset. jag är pigg som en sill och springer strax över till min handsome (praktiskt med 400m promenadavstånd hehe), ha en bra eftermiddag!

bromance

Publicerad 2011-02-07 19:47:00 i Simbatesba,

hejsan o godag!
hur har eran dag varit då? jag är glad som en sol idag, vet inte varför, moodswingsen var tydligen på gott humör idag i guess. har spenderat en mysig eftermiddag hos min handsome som dessutom lagade mega god pastamiddag=) och läst pyttelite på mattaprovet som jag har imorgon då, sweet. men efter det så är provveckan slut! mega awesome =) =)
matta som sagt. skall ta en kopp te och försöka ta mig igenom allt som skall läsas. kramsiii =)

once in your life you find someone, who will turn your world around, bring you up when you're feelin' down

Publicerad 2011-02-06 17:09:38 i Simbatesba,

godkväll:) har varit ganska surpuppa idag men sedan kom mitt sunshine hit på en snabb visit innan han drog iväg på match, duktig pojke. funny sunday, jag är helt febrig och borde läsa på prov, mega lovely. min födis igår firades hemma med middag med sweetheart och familjen (sushi och kinamat, gott eller gott, och runebergsbakelser) och sedan lite chill och sådant hos r. nu borde jag som sagt läsa om gamla filosofer och galen logik och de stora frågorna i livet...wiiihoooo.
one more reason to love you:
nice ellerrrr^^ thank you ♥

kent

Publicerad 2011-02-06 11:19:14 i pics by me,

jag orkar inte vara sjuk mera...........
och ööö hmm jag längtar efter grön odeprimerad vår

hejsan sjutton år

Publicerad 2011-02-05 14:04:54 i Simbatesba,

onödiga sjutton, ännu ett år till och sedan får jag ett liv. hehe.
fick lite smått o gott:
en kompis
lite trevlig musik
hålla-sig-snygg-saker
och lite penslar och pennor, här skall det ritas. och ett paket kex i skolan, och lite skojiga pengar av mormor. slulle bara vara nice att vara frisk oxå. ha de bra ^

you're to old to loose it, too young to choose it

Publicerad 2011-02-03 19:44:27 i Simbatesba,

sweet! ingen skola imorgon, och slutade före 11 idag. engelska provet gick väl helt okej tror jag. senare var jag på zumba och sprang en 20min och gjorde muskelträning så nu känner jag mig litegrann duktig. sedan såg jag världens sötaste taxvalp som dansade i snön, nu vill jag ha en tax.
david bowie - rock'n'roll suicide

immersion

Publicerad 2011-02-02 20:14:14 i musik,

set me on fire, wathercolour, chrush, the island pt. 1 & 2, witchcraft och annat bra, rekomenderas!

jaahejhej

Publicerad 2011-02-01 17:37:12 i Simbatesba,

nu har jag ätit min supernyttiga middag, sprungit femtio km på mitt rosa springband och sedan åt jag två bantningsglassar med minuskalorier i sig så att jag bränner mera fett och glöm nu inte att detta var det första jag åt efter tre månades trevlig svält och min middag bestod av ett björklöv, och usch nu blir jag tjock, en halv köttbulle. sedan måste jag såklart äta tretton bli-smal piller, tänk nu om jag inte skulle svara skelettsmal - ingen skulle ju ens kunna se på mig utan att tycka att jag är otroligt fet.
okej. jag börjar bli trött på folks fettskräck, bantnings- samt träningshysteri. att vara hälsosam är aldrig fel men att svälta sig själv är mera tortyr är hälsa, och eftersom ens förbränning somnar om man äter för lite och kroppen går på svältläge är det ju bara dumt. gaaaaaaaaaaaaaaaah. finns det ärligt talat någon som bedömmer sina vänner enligt deras fettprocent? nääej så eftersom man nu redan är accepterad av alla andra jävlar utom sig själv så snälla folk, ni duger och där med punkt
tex. sälar är ju söta och tjocka ^^

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela