simbatesba

en masks memoarer

More Switzerlandia

Publicerad 2012-03-01 14:31:51 i Simbatesba,

Onsdagen i Schweiz var fantastiiisk. Jenny och jag var lite flunssiga så vi bestämde oss för att inte skida så mycket utan istället sola oss, bra val enligt oss. Solen där var fantastisk <3 Pirkka och Freddi skidade för glatta livet, och Snulia och Addeson var lite magsjuka. Vi fick lunchsällskap av några av Switzerboysen från Zürich, nois=)
På eftermiddagen for vi till after-skin, o fan viken meno där va :D klockan var just och just efter fyra och vi blev bjudna på en inte så liten mängd shots o redka vodbull, livet log! Nästan hela afterskin va på fötter och dansade röven av sig , både på stolar golv och bord. fun fun fun!!
Efter detta rullade ve (nästan bokstavligen) ned för backen tillbaka hem för att äta lite middag, sedan till Indy och efter det for vi med Jenny och Niki och Schweizkillarna till en Arena bar i en närliggande by och dansade tills jag tappade rösten. Torsdagen var lite snöig och alla led av så hård darra att vi stannade inne. Jag var så flunssig att jag tappade rösten totalt..
FORTSÄTTNING FÖLJERhehe (jennys bilder dessa)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela